• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Joran van der Sloot is boos dat de Peruaanse website Trome stelt dat zijn toekomstige vrouw een kind van hem heeft. In een brief die de Nederlandse tv-zender RTL Nieuws meldt te hebben, zou Van der Sloot schrijven voor de vrijheid van de pers te zijn, maar ‘deze leugens’ zouden te ver gaan.

Van der Sloot zou stellen een claim in te dienen als niet wordt gerectificeerd. De familie van Leydi, de vriendin van Joran, zou lijden onder de leugens, zou in de brief staan. Een kind dat Leydi Figueroa al heeft, zou ook niet van Van der Sloot zijn.

Relatie
Van der Sloot zit een gevangenisstraf van 28 jaar uit voor de moord op de Peruaanse Stephany Flores. Trome meldde een paar dagen geleden dat Van der Sloot en Figueroa gaan trouwen. De 25-jarige Van der Sloot zou al lange tijd een relatie hebben met de vrouw, een maatschappelijk werker die hij in de Piedras Gordas-gevangenis in de Peruaanse hoofdstad Lima ontmoette. Figueroa zou elke vrijdag een bezoek brengen aan haar geliefde in de gevangenis. De huwelijksaanvraag zou in december zijn gedaan. RTL had eerder al een gesprek met de vriendin van Van der Sloot. Toen wilde ze al niet bevestigen dat ze al een kindje met Van der Sloot heeft.

© Novum

5 reacties op “‘Van der Sloot boos over leugens’”

 1. Tuna, op 30-01-2013 om 14:37 schreef: Kunnen we eens ophouden met aandacht besteden aan dit sujet. Laat de pers ook eens de sleutel weggooien van zijn cel. Over 27-28 jaar dan zien we wel weer.

  Precies mijn gedachte.

  Van der Sloot is een egotripper, hoe meer media-aandacht hij krijgt, hoe levendiger hij zich gaat voelen.
  Op dit moment zal hij zich nog als een superster beschouwen, denk aan Hollywood : het maakt niet uit of hij positief of negatief in het nieuws is, als zijn naam en kop maar in beeld blijven komen.

  Isoleer zo iemand volledig, en goede kans dat hij op termijn mentaal labiel wordt en psychisch volledig gaat decompenseren.
  Resultaat zou zijn dat er over 27-28 jaar een hoopje ellende bij de poort van de bajes zou staan.

  Zoals het nu gaat, komt straks He-Man door die deuropening, met een pen in de aanslag om boek- en filmcontracten te ondertekenen.

 2. HIJ is boos op de leugens? lol!

 3. Ha ha een pathologische leugenaar die klaagt over leugens.. lijkt Schotte wel!

 4. een maatschappelijk werkster???? IS ZE GOED BIJ DR HOOFD????

 5. Kunnen we eens ophouden met aandacht besteden aan dit sujet. Laat de pers ook eens de sleutel weggooien van zijn cel. Over 27-28 jaar dan zien we wel weer.