CURAÇAO – Een politiepatrouille is gisteren rond 11.00 uur uitgerukt naar de Blauwdruifweg wegens een auto-inbraak. Bij aankomst troffen de agenten de eigenaar van de wagen aan die verklaarde dat onbekenden de auto hadden opgebroken en een i-Pad hadden gestolen.

 
Het personeel van de afdeling ‘Joyriding’ van de politie startte direct een onderzoek. Rond 14.00 uur ging de politie naar een woning in Wishi waar het apparaat is gevonden. De 38-jarige bewoner is vervolgens in de boeien geslagen wegens inbraak en diefstal. De verdachte is voorgeleid aan de hulpofficier die hechtenis gelastte voor nader onderzoek.

4 reacties op “Politie slaat ‘i-Paddief’ in de boeien”

 1. Aai, de schuld zal wel bij het slachtoffer liggen?
  We mogen zo’n arme inwoner niet in de verleiding brengen natuurlijk.
  Een van beiden moeten we uit de maatschappij verwijderen, dat is het probleem opgelost!

 2. @CRIMIçao, ben het met je eens, maar dat werkt dus heden ten dage niet meer echt, dus zelf dan ook maar nadenken en geen spullen in auto`s laten liggen of in de buurt van open ramen enz, wat ik al zei; Het is vandaag de dag vragen om problemen.

 3. @ Tuna
  Gewoon met de klauwen van andersmans spullen afblijven, dát is de eenvoudige boodschap!
  Zo eenvoudig dat zelfs mensen met een IQ van 44 moeten kunnen begrijpen.
  In Iran hebben ze heden ten dage trouwens een soort kleine guillotine om vingers af te hakken bij dieven las ik vandaag ………..

 4. Hartstikke slim om zo een ding in je auto te laten liggen trouwens……….Dat is vandaag de dag vragen om problemen, hoe triest dat ook is.