• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Kempi blijft voorlopig achter de tralies. De zaak tegen de 26-jarige rapper, die werd geboren als Jerrely Slijger, is vandaag voor onbepaalde tijd aangehouden. Kempi wordt verdacht van het prostitueren van een minderjarig meisje.

 
De advocaat van Kempi, Rob Frijns, had om opheffing of schorsing van de voorlopige hechtenis gevraagd, maar dat verzoek werd door de rechtbank afgewezen, laat een woordvoerder weten aan Novum Nieuws. Volgens Frijns is de rechtbank bang voor herhaling.

Mensenhandel
Wel heeft Kempi nog maar één aanklacht wegens mensenhandel aan zijn broek hangen in plaats van twee. Het Openbaar Ministerie liet vandaag een aanklacht vallen wegens onvoldoende bewijs, aldus Frijns. De rapper moet zich nog wel verantwoorden voor een zaak uit 2010, waarbij hij een meisje in Eindhoven zou hebben laten tippelen. Kempi werd eind oktober aangehouden in de gevangenis van Dordrecht. Hij zat daar een straf van twee maanden uit wegens huiselijk geweld.

© Novum

5 reacties op “Kempi blijft voorlopig vastzitten”

 1. Hij wordt in NL prima verzorgd. Gratis gezondheidszorg en prima uitgebalanceerd voedsel. In verzorgingstehuizen in NL is het voedsel veel slechter, maar voor gevangen zijn er internationale verdragen die moeten worden nageleefd. Denk dat hij zelfs in de gevangenis nog met zijn huidige vriendin “van bil” mag, want ook daar zijn kamertjes voor.. Voor gewone burgers gelden die regels en verdragen niet. Vraag me dus af of hij dit als straf ziet of als betaalde “all inclusive” vakantie, waar hij nog wat kan opsteken van collega’s. Na de gevangenis is er nog allerlei opvang en hulp..

  Zie ook http://boinnk.nl/blog/30917/de-beschaving-van-een-land-kan-men-afmeten-aan-de-zorg-voor-zwakkeren-ouderen-gevangenen-gehandicapten-enz/

 2. kempi hou vol en straks een hoeie schadevergoeding eisen !!

 3. En dat is niet omdat hij zweetvoeten heeft.

 4. Kempi de bijbel vertaler??? Wie had dat nou gedacht.

 5. Dit respectloos wezen moet oneindig lang een opgesloten blijven in een kooi. Alleen dan is de samenleving veilig.