• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politiecentrale kreeg vannacht rond 04.00 uur een melding van een medewerker van een beveiligingsbedrijf over een overval op één van hun bewakers. De bewaker was op dat moment bij een telefoonbedrijf aan de J.H.J. Hamelbergweg aan het werk.

Uit het voorlopig onderzoek van de politie blijkt dat de bewaker, een 69-jairge man, in zijn bewakershuisje zat toen hij verrast werd door een jonge man met een slank postuur en een donkere huidskleur. Hij was gekleed in een jeans. De overvaller sloeg de man verschillende keren met een balk tegen het hoofd en eiste zijn portemonnee en ring, die hij uiteindelijk ook van het slachtoffer af wist te pakken. De portemonnee bevatte 67 gulden.

Verwondingen
De bewaker bleef uiteindelijk achter met diverse verwondingen aan het hoofd, zoals een kapwond boven zijn rechteroog en een volledig opgezwollen linkeroog. Hij is met een ambulance overgebracht naar de polikliniek van het SEHOS, waarna hij voor behandeling in het ziekenhuis werd opgenomen. Het overvalteam onderzoekt de zaak. De politie roept iedereen die informatie heeft over de zaak op om deze door te geven. Dit kan door te bellen naar het overvalteam op de nummers 866-6140, 866-6192 of 24 uur per dag naar 911 of het anonieme nummer 108.

6 reacties op “Gewelddadige overval op bewaker”

 1. bewaker of niet weer een bejaarde de sigaar, dader oppakken en gelijk een spuitje geven als je zo een zieke geest hebt ben je niet meer te redden.

 2. hopi trots nos mes por !!

 3. My god,wat een ellende de klip.
  Kom op,sta eindelijk eens op als volk zijnde,zoiets pikken jullie toch zeker niet!
  Waar blijft de echte yu di Corsow?

 4. Waarom zulke oude mannen inzetten als bewaker, die kunnen zich toch kon niet verdedigen! Ik denk ook dat ze heel weinig verdienen, dus misschien doen alsof je beveiliging hebt maar ondertussen. En hoeveel van deze beveiligers zijn er nu al overvallen de laatste tijd ?

 5. Bewaker van 69 jaar oud ? De cijfers 69 betekenen heel wat anders dan de boel bewaken.

 6. Deze maand zit er bijna op en staat/stond bol van het geweld. Kan even opgesomd worden wat er in de afgelopen vier weken allemaal gebeurd is? Kan er ook verteld worden door Politie of Justitie wat er bereikt en/of opgelost is? En kunnen de woorden van Navarro nog even herhaald worden (iets van ‘keihard optreden’ of zoiets?). Gelukkig telt Februari drie dagen minder.