• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De leider van de Arubaanse partij Movimiento Electoral di Pueblo (MEP), Evelyn Wever-Croes, heeft donderdag een beleefdheidsbezoek gebracht aan de voorzitter van het Curaçaose parlement, Mike Franco. Stanley Palm, de secretaris van PAIS, was ook aanwezig.

MEP is de grootste oppositiepartij van Aruba. Wever-Kroes overhandigde Franco een boek over Betico Croes, met het oog op afgelopen vrijdag: de Dag van Betico.

Financiële situatie
Wever-Croes heeft met Franco gesproken over gemeenschappelijke onderwerpen van de beide parlementen en over hoe de twee parlementen elkaar zouden kunnen helpen. De MEP-leider overhandigde Franco de financiële nota van haar partij, waarin een financiële analyse van de situatie van Aruba staat. Ze gaf daarbij toelichting. Het financiële tekort van Aruba liep in de laatste drie jaar op tot 264 miljoen gulden.

1 reactie op “MEP-leider bezoekt Franco”

  1. Met Aruba moet Wiels als tamme partijleider nog een vriendschapsverdrag sluiten. Hij legt het Parlatino conflict bij? Volgens hem probeerde Aruba daar de motie van Curaçao, die behandeld is tijdens het Parlentino-overleg, te dwarsbomen. “Er is een lobby opgezet en dat pikken we niet. Aruba is onze vijand.” Daar heeft hij nu spijt van? Moeten we dat vergeten? Ben ik dan de enige die hem al die tijd serieus genomen heb? Of moeten we nog 5 maanden wachten voor hij weer uit zijn hol kruipt en zichzelf weer wordt?