• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een schietpartij bij de Caracasbaai vanmiddag heeft de 34-jarige Raikel Jathniel Nahum Conception het leven gekost. De politiepatrouille trof bij aankomst het slachtoffer, dat geen teken van leven gaf, en een 25-jarige man aan op de boot ‘No Limit’.

De mannen hadden de boot aangemeerd bij de Caracasbaai omdat de boot naar verluidt problemen had. Op het moment dat de mannen waren aangemeerd kwam een gemaskerde man met een geel shirt aangesneld en schoot het slachtoffer neer. De verdachte is vervolgens te voet gevlucht

Onderzoek
Het slachtoffer is op verschillende plekken op zijn lichaam geraakt en rond 19.00 uur heeft de politiearts de dood geconstateerd. De reden van de schietpartij is nog onduidelijk. De boot en het lichaam zijn in beslag genomen voor onderzoek. Iedereen die meer informatie of tips heeft over deze zaak kan dit door te geven via telefoonnummer 8666-140 of 8666-192 (kantooruren), 911 (24 uur) of via 108 (anoniem).

18 reacties op “Schietpartij met dodelijke afloop bij Caracasbaai”

 1. Ligt die boot niet vaker in de haven van de Caracasbaai ? Ik meen ‘n paar maanden terug een boot met die naam recht voor de boothelling te hebben zien liggen.

  (40-45ft, semi-sportvisser, ziet er uit alsof er later een flybridge op gezet is. Ouwe ramsj boot, oogt als een goedkope cokerunner, te shabby voor een luxe jacht/sportfisherman)

 2. Hmmm….! Waar was die 25- jarige man die ook op de boot zat?
  Wat is zijn rol hierin?

  Het lijkt me onwaarschijnlijk dat de dader precies wist, dat de boot pech zou krijgen op een bepaalde tijd en dat ze op een bepaalde tijd zullen aanmeren.
  Dus hij (de dader) moest wel backround information hebben, of was getipt.

  Misschien door die 25 jarige die ook op de boot aanwezig was?

 3. @Art

  wapen verbod niet te handhaven dus maar opheffen?
  dan kunnen we ook stellen het drugsgebruik is niet te handhaven, dus de drugs maar vrijgeven?
  verbod op stelen is ook niet te handhaven en het stelen maar vrijgeven?
  lijkt me allemaal niet echt handig….

 4. is toch duidelijk.

  De No limit boot moest de oversteek nog maken om een pakketje op te halen in Venezuela,
  Bootje ging stuk en kon het pakket niet meer ophalen. Dus nu is de eigenaar van het pakketje boos en heeft er ene knecht op afgestuurd. En dan is dit het gevolg.

  Lijkt mij een passend verhaaltje bij deze gebeurtenis.

  Snap nog steeds niet dat die criminelen altijd te voet kunnen ontsnappen op ons kleine eilandje.

 5. zijn wij iets vergeten,SI-NO.

 6. @reginald, je mag de heren schotte, wiels en cooper bedanken voor de haatcultuur die zij hebben gebracht en groot hebben gemaakt.

 7. @Art Door een bepaalde actie (invoering van een wapenverbod) toe te wijzen aan een internationaal verguisde persoon (in casu Hitler) bewijst nog niet dat die actie fout was. Hitler deelde ook brood uit aan de armen en legde snelwegen aan. Was dat verkeerd? Nou kan je natuurlijk zeggen dat hij dat deed uit een foutive motivering (Duitsland klaarstomen voor de oorlog), maar da’s een andere discussie. Keer op keer kom je met het idee dat een wapenverbod feitelijk een uitvinding is van wrede dictaturen, zoals die van het communisme en nazisme. Dat slaat nergens op. Een wapenverbod is mijns inziens een goed idee als het maar gehandhaafd kan worden! En daar heb jij, Art, een belangrijk punt. Het wapenverbod wordt hier zo slecht gehandhaafd, dat het niet meer lijkt te werken. Daarom is het v e r d e d i g b a a r om het op te heffen in het kader van doeltreffende zelfverdediging. Dus niet meer zeuren over Hitler en Stalin: da’s niet nodig en vervuild de discussie alleen maar. Overigens ben ik ook hier op Curacao met die slecht werkende toepassing van het wapenverbod, nog altijd een voorstander van het wapenverbod! We moeten ons focussen op het naleven en handhaven van deze wet!

 8. Hoeveelste was dit dit jaar? De derde?

 9. “De reden van de schietpartij is nog onduidelijk”, nou ik dacht het niet. De reden is zoals altijd: Grenzeloze stupiditeit.

 10. En de politie is te bezet wegens controle auto-papieren….

 11. Dushi hende

 12. Ondanks het wapenverbod blijken criminelen toch aan wapens te komen. Conclusie: criminelen respecteren het wapenverbod niet, de gewone burgers wel.

  Wij hebben liever dat de gewone burgers over wapens kunnen beschikken dan de criminelen. Zo kan men zich ten minste verdedigen. Nu hebben de criminelen vrij spel omdat zij het ‘alleenrecht’ op vuurwapens hebben.

  Door de geschiedenis heen gebruiken kleine groepen het wapenverbod om terreur en angst onder het volk te kunnen zaaien. In Duitsland was het Hitler, op Curacao zijn het nu de criminelen.

  De enige optie om dit land veilig te maken, is door vuurwapenbezit vrij te geven. Er is geen mooier vrijheid dan de vrijheid om jezelf, je gezin, je medemens en je bezittingen te kunnen beschermen.

 13. De motieven voor deze moord laten zich wel raden.

  Het zal in ieder geval niet zijn gebeurd omdat het slachtoffer vals gezongen heeft in de kerk.

 14. R we talking drugs again……?

 15. Ik vind het zielig dat nederland en de curacaoshe regering zo laks om gaan met dit soort gebeurtenissen .Ik vind dat veilig heid overal op 62kilometer gegaraandeert moet kunnen worden. Nederland staat op nummer een (1) als het gaat om veiligheid . Maar toch zie je weer dat 144 vierkante meter moeilijker te beveiligen is dan bijvoorbeeld benladen onveilig maken . Dat alles hebben we achter de rug .Maar de rust nog lang niet.
  Iedereen is tegen woordig tegen een ander aan het vechten verbaal of nonverbaal , maar worden blind, voor deze gebeurtenissen die letterlijk in hun achter tuin gebeurt .Je hebt er maar een paar honderd nodig en dan is curacao veranderd van een paradijsin een hel gesloten in een blokje ijs .Als men dit soort politici curacao moeten regeren, dan krijg je alleen maar mensen met haat overal op curacao ,die soms nieteens afkomstig zijn uit curacao ons erfgoed kapot maken .Tijd om in te grijpen!!!!!!!!!!

 16. Afrekening?

 17. Als je niets te verliezen hebt en geen waarde hecht aan eigen leven en familie, wat stelt het leven van een ander dan voor? Ik zeg, schandpaal ermee.

 18. Gaat de goede kant op.. mensen doodschieten overdag…