• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De toestand van de Venezolaanse president Hugo Chávez is verbeterd en Chávez is optimistisch over het verdere verloop van zijn herstel. Dat heeft de Venezolaanse vicepresident Nicolas Maduro zaterdag gezegd. Chavez herstelt in Cuba van een kankeroperatie die hij in december onderging.

De vicepresident deed zijn uitspraken op de staatstelevisie. Hij zei later naar Chile te vertrekken naar een top van CELAC, een samenwerkingsverband van Latijns-Amerikaanse en Caribische landen, en een geschreven boodschap van Chávez bij zich te hebben voor de regeringsleiders op de top. In de boodschap doet Chávez een aantal ingrijpende voorstellen, aldus Maduro.

Socialistische revolutie
Chávez had volgens zijn vicepresident ook een boodschap voor de Venezolaanse bevolking. Venezolanen moeten oppassen dat tegenstanders van Chávez niet proberen zijn socialistische revolutie te ondergraven, aldus Maduro. De vicepresident weidde niet uit. De Venezolaanse minister van justitie zei woensdag nog dat de inlichtingendiensten een complot hadden ontdekt om Maduro en parlementsvoorzitter Diosdado Cabello te vermoorden, maar ook hij gaf verder geen details.

© NOVUM

2 reacties op “Maduro: toestand Chávez gaat goede kant op”

  1. Scherpe opmerking van Maduro; “Het gaat de goede kant op”, over welke kant de goede is kunnen de meningen best flink verdeelt zijn………

  2. De kat komt steeds verder in de val(nauw)met bedriegen en leugens blijft hij zijn eigen volk belazeren tot de dood hem scheid naar de hel.