• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Spraakmakend nieuws, knallend evenement of sportief hoogstandje, soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. Deze keer uit Thierry Jansegers wederom zijn verontwaardiging over de vervuiling bij Koraal Tabak.

 
Beste mensen,

Zoals jullie al misschien weten is toegang landhuis koraal tabak opnieuw helemaal opengesteld voor sluikstorters. En ook wordt het getolereerd door de eigenaar van de grond… Zelfs de portier moet zijn mond houden en laten begaan… Leuke wereld! Voor het moment zitten we opnieuw in de stank van die rook aldaar op St. Catharina… Maar meneer Bakhuis zal zeker niet in de buurt wonen???

Ziehier toestand van vandaag 24/1 rond 16.00 uur. Wat daar op een dag bijgekomen is, kan geen mens vatten!!!!

Ik had op 23/1 fotos gemaakt, maar alles wat je hier ziet, is er vandaag bijgekomen. De bulldozer heeft vandaag veel werk gehad, om alles eraf te gooien wat daar werd gedumpt. De onderste randen stonden in de vlammen toen ik ging, dus het was al een tijdje bezig… De knoek en cadushis staan er verbrand of geel bij… De dag dat de knoek echt in de fik staat, zullen mensen nog opkijken..????

SKS zegt niets te kunnen doen….toch vaststellen is het min dat je kan doen?? Politie belt SKS…brandweer kan/wil niet blussen, eigenaar is onbereikbaar.

Bekijk in stilte…het is echt schandalig!!!!!!!!!!!!!!!!!!! En die rook is giftig… We gaan verder… De politiek wordt deze dagen aangesproken… En petitie wordt op gang gezet.

12 reacties op “Ingezonden: nog meer afval bij Koraal Tabak”

 1. @jorik en joyce, bedankt voor de steun…de petitie kan op verschillende plaatsen worden gesigneerd….laten we een afspraak maken ergens in de buurt…zeg maar waar en wanneer….wil niet zomaar onze plek bekend maken….vooral voor die enkelingen die voor van alles in staat zijn…bij zo’n toestanden trap je altijd wat mensen ? op de tenen…of tegen de schenen……see u tj

 2. @loko loko….moest de zone dicht zijn, zou niemand gaan rondneuzen zoals jij dit zo mooi noemt of heb je teveel belangen daa ?? r..rondneuzen ??? wat dan van alle mensen en kinderen die daar dagelijks rondlopen, met hond of per fiets ???? rondneuzen..ja op afstand is het al genoeg…om die stank te ruiken….ik maak geen gebruik van een pseudo, zou jij misschien ook moeten overwegen ???? dan kan dit gesprek verder…..

 3. @lokoloko, volgens mij geldt er een recht van overpad voor het gebied, zo niet formeel vastgelegd, dan toch op zijn minst op grond van het gewoonterecht. Die procedure moet te winnen zijn, als ze dan gelijk de illegale stort behandelen, zien we wel wie welke boete krijgt.

 4. Volgens mij heet Loko Loko, Bakhuis van zijn achternaam, die had de vorige keer ook al van die vreemde reacties op een stuk over het daar storten bij Koraal Tabak. Of het is een aannemer wat ik de vorige keer al dacht.

 5. Zo te zien is er overtollig kantoorspul gestort. Daar zit vast wat tussen , wat naar de dader leidt. In Nederland staat bijvoorbeeld op iedere bezorgde brief een stempel met postcode en huisnummer. Zelfs als het adres wordt verwijderd, is dus het bezorg-adres te achterhalen. Het doorzoeken van vuilnis is geen prettig werk, maar het loont de moeite. De overtreders een MEGA boete geven en veel publicitaire tam-tam in kranten en TV.
  Anderzijds kan men in de gaten houden waar wordt verbouwd. Wie doet het werk en komt hij wel eens bij Malpais ? Simpele registratie van voertuigen die komen storten geeft al een lijst van de good guys. Met een milieudienst is Curacao dus direct al beter af.

 6. Weer een prima stuk Thierry. Waar kan ik de petitie tekenen of je helpen met het opstellen? Woon ook in St. Catherina, dus ken de problemen.

 7. @Thierry: had U toestemming van de eigenaar van Koraal Tabak om op zijn terrein te gaan rond neuzen? Dus U doet ook illegale dingen.

 8. De eigenaar zal veel geld verdienen aan de vuilstort op Koral Tabak. Aan de schandpaal met hem of haar!
  Waar kan ik tekenen voor de petitie?

 9. Schande dat dit ooit begonnen is en doorgaat.
  IQ is niet belangrijk, kennis dus ook niet. Met kennissen (de juiste) kan alles en wordt het onmogelijke getolereerd.

 10. VARKENS !! Zo simpel is het, anderen opzadelen met een probleem uit winstbejag..

 11. beste non grata….idd zal wel zijn…alleen maar omdat het privéeigendom en grond is…kan niemand iets doen ??? dan kennen ze mij nog niet..we gaan verder….petitie begint morgen….graag contact aub…ben je woonachtig op st catharina…???? grtz tj
  de dag dat het opnieuw rookt ga ik ze allemaal met een busje halen en zet ik ze op die afvalberg….en dan zullen we praten….sigur sigur !!!

 12. Is LAKSHEID op vrijwel alle gebieden niet een beetje het visitekaartje van Curaçao? Met een mogelijke IQ van 44 kunnen blijkbaar de verantwoordelijken absoluut niet begrijpen, dat niet optreden tegen dit soort excessen / het VERGIFTIGEN van de burgers gewoon een misdaad is! Idem voor de vervuiling door de Isla.