• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De vriendinnen Z. D. (27) en R. S. N. (23) stonden vandaag terecht voor mishandeling. Hen werd door de officier van Justitie openlijke geweldpleging ten laste gelegd. Dat meldt het Openbaar Ministerie. De vriendinnen gingen een vrouw te lijf omdat ze een relatie met dezelfde man onderhielden.

D. is de partner van de man B. Maar B. had ook een relatie met ene G., die op dat moment zes maanden zwanger was van B. Partner D. ergerde zich aan de liefdesrelatie en deed bij de politie zelfs aangifte van bedreiging op het moment dat G. via tekstberichten haar bedreigde. D. moest van ‘haar man afblijven, anders zou er wat gebeuren’, zo luidde één van de vele berichten.

Mishandeling
D. en G. moesten zich beide op het politiebureau melden waar op 10 juli vorig jaar een bemiddelingsgesprek heeft plaatsgevonden. Op weg naar huis kwamen D. en haar vriendin N. partner G. tegen. Ze stapten uit de auto en begonnen G. op klaarlichte dag te mishandelen waarbij D. de zwangere G. meerdere malen vuistslagen op het hoofd, hals, buik en rug heeft toegebracht. N. wilde in de eerste instantie bemiddelen maar werd door G. geraakt waarna ook N. enkele klappen uitdeelde.

Spijt
De twee vrouwen bekenden op het moment van hun aanhouding hun daad. Zij betuigden tijdens de rechtszitting ook enorme spijt. Volgens de raadsman voelde D. zich vernederd en zijn de vrouwen in een opwelling elkaar gaan slaan.

Werkstraf
De vrouwen hebben geen strafblad en G. heeft aan de mishandeling geen letsel overgehouden. Hier is door de rechter rekening mee gehouden en voor het gerecht reden om de beide vrouwen met een voorwaardelijke gevangenisstraf van 180 dagen naar huis te sturen. Verder kregen ze van de rechter, conform de eis van de officier van Justitie, een werkstraf van ieder 60 uur die zij binnen één jaar moeten volbrengen.

8 reacties op “Jaloerse vriendinnen veroordeeld voor mishandeling”

 1. @ikke….Ik ben meer een voorstaander van een WAP relatie….Wippen Aankleden Pleiten 🙂

 2. In Holland zoeken ze het publiciteit geval Brigitta, op Curacao gaan de meiden elkaar te lijf met geweldpleging. Weer zo’n casanova gedoe. Die meiden hadden die casanova in elkaar moeten rammelen want hij was de boosdoener. Hiermee wil ze die casanova voor haar alleen behouden terwijl hij niet meer betrouwbaar is.

 3. En waar was meneer B toen dit allemaal gebeurde? Waarschijnlijk bij mevrouw X. Ik hoop dat het niet meneer B uit opgelicht is. Vrouwen+vechten = LELIJK!

 4. Als een vrouw de byside van haar man/vriend te lijf gaat, dan ben je pas echt diep gezonken.
  gewoon je vriend/man dumpen……, dan ben je pas goed bezig….
  dit soort mannerjes zijn echt de moeite niet waard.
  en meiden, denk aan je nagels voor je elkaar te lijf gaat….

 5. Wat een smeerlap, die meneer B.

 6. Waren er zelfs geen aanplaknagels gebroken ? 🙂
  Misschien gewoon eens één man en één vrouw elkaar met WEDERZIJDS RESPECT trouw blijven : een LIEFDEvolle MENSelijke ervaring ………….?

 7. misschien was en trio de oplossing geweest of een WOP relatie wippen, ontbijten, pleiten

 8. En een man hadden ze hiervoor opgesloten.
  dit is ook klassejustitie!