CURAÇAO – Vijftien vrouwen hield hij er tegelijkertijd op na in Nederland. Bij drie van hen verwekte hij een kind, één baby is nog onderweg. Curaçaoënaar Heinrich ‘George Edward’ Brigitta liet alle vrouwen geloven dat ze de enige waren en stal ondertussen duizenden euro’s van hen. TROS Opgelicht ging er achteraan.

In de uitzending van gisteren komen verschillende vrouwen aan het woord, die allemaal dachten een exclusieve relatie met hem te hebben. Drie van hen zijn – ondanks de in hun ogen veilige seks – onverwacht zwanger geworden, één vrouw had hun baby wel gepland. De casanova zette auto’s op hun naam, leende schaamteloos duizenden euro’s en liet de vrouwen en hun baby’s vervolgens met schulden achter. De bedragen variëren van 3000 tot 20.000 euro.

Prinses
“Ik was heel onzeker in die periode. Hij speelde daar heel erg op in door juist te zeggen hoe mooi hij mij vond”, vertelt één van de slachtoffers in de reportage van Opgelicht. “Hij deed net alsof ik een prinses was. Hij zei dat ik de mooiste was, dat hij van mij hield en dat ik altijd de enige voor hem zou zijn”, zegt weer een andere vrouw.

Facebook
De vreemde praktijken van Brigitta kwamen aan het licht toen één van de vrouwen door de dochter van een andere minnares op Facebook werd benaderd. De dochter was er via de social media site achter gekomen dat Brigitta niet alleen met haar moeder, maar ook met andere vrouwen omging en zelfs kinderen bij hen had verwekt. Het balletje begon te rollen en uiteindelijk hebben zich vijftien vrouwen gemeld die slachtoffer zeggen te zijn van Brigitta. In slechts een jaar tijd verwekte hij zijn vier kinderen bij hen.

Competitie
In de reportage wordt Brigitta een korte tijd gevolgd met een verborgen camera. In de auto voert hij een gesprek met één van zijn vrouwen. Als hij over zijn vriend ‘JR’ praat, komt naar voren dat hij het verwekken van kinderen als een soort competitie onder zijn vrienden en kennissen ziet. “JR heeft er nu acht. Ze noemen hem mijn concurrentie op dit moment”.

Confrontatie
De redactie van TROS kon het niet langer aanzien en besluit aan het einde van de reportage om Brigitta te confronteren met zijn gedrag. De ‘stoere’ vent lijkt dan ineens zijn vlotte babbel kwijt te zijn en geeft geen antwoord op de vraag waarom hij zo met de vrouwen en zijn kinderen omgaat. “Ik ben er al lang mee gestopt. Ongeveer een maand” is het enige dat hij uiteindelijk over zijn praktijken uitbrengt. Na de confrontatie vluchtte Brigitta naar Curaçao, waar hij naar alle waarschijnlijkheid nog steeds verblijft.

Bekijk hier de uitzending:

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

87 reacties op “Curaçaose casanova in TROS Opgelicht”

 1. @womans right. zelfde reden dat Schotte gewoon rondloopt en jamaloodin de macho loopt uit te hange

 2. Raar maar waar. Hoe deze parasiet nog helemaal rustig rondloopt op Curacao, Van de ene streetrace naar de Ander, bluffen met mooie auto’s en noem maar op. KArma is wel een B>>>>>>>

 3. foutje… Etienne van Uytrecht bedoelde ik

 4. @ludwina: wat heeft de moeder er mee te maken? de moeder praat tegen al die dames alsof ze de enigen zijn. met andere woorden: zij doet net zo hard mee om haar zoon het verkeerde pad op te brengen.

 5. Wat heeft zijn moeder met dit te maken.

 6. @Ludwina…ik snap niet waar jij het vandaan haalt dat de vrouwen een competitie met elkaar aan gaan. Deze vrouwen zijn juist samen gekomen om dit voor de volgende vrouwen te voorkomen.

 7. Hoe dom kun je zijn? ik vind het vreselijk hoe hij zijn kinderen behandeld, met die vrouwen heb ik geen medelijden die zouden er zo weer in trappen als hij voor de deur staat,dan gaan ze de competitie met elkaar aan , maar zoals altijd zijn de kinderen de dupe.

 8. ONBESKOFD.

 9. maar toch houden deze vrouwen nog steeds van hem.

 10. @ Nina. Deze gozer is gepakt

  Hoezo gepakt en hoe willen de dames van een kale kip plukken?

 11. Nina, op 27-01-2013 om 19:25 schreef: Bij ieder volk heb je verkeerde types!

  Voor al dat soort personen geldt wat Women Rights berichtte over de heer Brigitta, het héle verhaal is nog veel uitgebreider.

  Narcisten vinden zichzelf beter dan Alle anderen in Alle opzichten.
  Ze vinden zichzelf slimmer, wijzer, weten het altijd beter, alle aandacht moet naar hen gaan, Zij staan op de 1e plaats.
  Een narcist doet nooit iets verkeerd, vergist zich nooit, als iets fout gaat is het Altijd de schuld van anderen (en Alles gaat Altijd fout).
  Zij vinden zichzelf handig, Regelen het graag, en zijn trots op zichzelf dat ze anderen bespelen en manipuleren.

  Zulke types liegen, bedriegen, en gebruiken iedereen voor hun behoeften.
  Ouders, andere familieleden, mannen, vrouwen, “zaken”-partners, bedrijven, banken, de overheid, alles en iedereen.

  Dergelijke personen kunnen niet voor een baas werken (dat zeggen ze zelf ook vaak), ze moeten Zelf de baas/eigenaar zijn.
  En als ze toch verplicht worden werknemer te zijn, dan duurt het slechts enkele maanden voor ze hun baas bestelen.
  En ze menen ook het recht daartoe te hebben, omdat ze ondergewaardeerd worden en functie/salaris te laag zijn, niet in overeenstemming met hun toegevoegde waarde.
  (in het voorbeeld wat ik eerder gaf, vluchtte de man met de kassa voor een paar jaar naar Spanje)

  Uiteindelijk eindigen ze zo goed als allemaal in een matig bestaan, door iedereen verstoten, eenzaam en verbitterd.
  Ook meneer Brigitta, maar voor de vele slachtoffers op zijn pad slechts een schrale troost.

  Als iemand op Curacao, Nederland, of waar dan ook in de wereld, dergelijke of vergelijkbare gekken Niet op zijn/haar pad denkt te hebben : Dream on.

 12. Mensen, ik stel voor… iedereen die slachtoffer is geweest, kan aangifte doen. Ik stel voor om via facebook (als je niet wilt dat iedereen weet wie je bent) een vriendschapsverzoek te doen bij Jannie boogaard en een bericht te sturen.

 13. Laten we nou niet iedereen over 1 kamp scheren! Bij ieder volk heb je verkeerde types! Het gelul over domme wijven hebben we nu wel weer gehad. Ik heb respect voor deze dames. Als je goed nadenkt zou je ook niet willen dat je moeder je zusje of je dochter zo behandelt werd! Beetje jammer dat de mensen over davina beginnen zij staat er opzich helemaal buiten en heeft haar vader niet uitgekozen! Voor de vrouwelijke kant van zijn familie die hiervan afwisten jammer dat jullie niks eraan hebben gedaan als vrouw zijnde zou je hier niet echt aan mee moeten werken je zou moeten weten hoe je een vrouw moet behandelen. Deze gozer is gepakt en maar goed ook kinderen maken en niet voor zorgen dan ben je geen man! Soa’s verspreider bahbah. En dan zijn niet eens alleen vrouwen het haasje maar ook nog eens TRAVO’S.. Ik bedoel maar wanneer gaat de hiv of aids rond?!!!

 14. Is die vader van Heinrich Nederlander dan?

 15. Pikatje,
  Wie bedoel je? Heinrich, of zijn vader?

 16. Elke man die kinderen verwekt zonder voor te zorgen is een grote kl.zak, geschoold of ongeschoold, je bent een kl.zak. Punt.

  Ze mogen in cafés over hem praten maar een held is hij niet en dat zal hij ook nooit worden. Een echte MAN neemt zijn verantwoording en vlucht niet voor zijn verantwoordelijkheid. Trouwens, hoogopgeleiden kunnen ook autistisch zijn zonder het te weten.

 17. Aan iedereen, het gaat niet om als het Antilliaan is of niet. Feit is hij is een slechte voorbeeld van de Antilliaanse man. Dat er meerderen zij is ook een feit. Dat de meiden naïef zijn of waren geen spraken van. Hij is op Curaçao zoek contact met hem en laat je horen. Feiten zijn Hij heeft mooie praatjes. Hij heeft bij iedereen schulden gemaakt. Hij heeft meerdere kinderen gemaakt en wie weet hoeveel meer die wij niet wevan weten.Hij heeft mensen zijn auto meegenomen naar ZIJN garage in Amsterdam Noord en die nooit gerepareerd kon worden maar wel verkocht werd., Hij leende geld om de huur te betalen van ZIJN garage want zijn Compagnon niet kon betalen (pika). Hij begon met een compagnon een bedrijf en wilde dubieuze zaken doen , maar die compagnon is wijzer. Hij voelde de warmte en was NOOIT meer komen opdagen. Hier is er nog belasting aangiftes in de wacht. Het hele verhaal ROND Heinrich Brigitta (Weise) is nog langer wat jullie konden zien. Hij is gewoon een watje die snel op geleend geld het land verlaat, om op Curaçao te gaan schuilen.
  Heinrich je hebt DAvina hoopt dat zij dit NOOIT in haar leven meemaakt.

 18. Ik ken iemand die PRECIES deze gast is, meerdere zwangere vriendinnen tegelijk, soa’s uitdelen, zeggen dringend geld nodig te hebben en het aan andere vrouwen of zichzelf uit te geven. veeeel vriendinnen tegelijk. ze als princessjes behandelen. op hun zwaktes inspelen. RUDCHEN ( KRULLE van DRET EN KRULLE) walgelijk zulke types!

 19. Loko Loko, op 26-01-2013 om 07:33 schreef: Niet zo slim. Fysiek en financieel genaaid door een Curacaoenaar.

  Intelligent is niet hetzelfde als Slim.
  Sommigen worden Intelligent geboren, anderen Slim.
  Opvoeding kan iemand Slimmer maken, of Naïever.

  Laten we het erop houden dat ook een Witte Curacaoënaar een Low-Life kan zijn.

  Overigens, de CuraCamba zit al minstens ‘n half dozijn jaar in de onderstand, werd persoonlijk failliet verklaard, en heeft alles in moeten leveren.
  Zijn vader op Curacao zette vervolgens zijn resterende bezit op naam van z’n laatste vriendin (Annette SM, met de piano-spelende zoon), helft v/d erfenis ook al weg.
  Hij zal de rest van zijn dagen arm slijten in Nederland, zijn niet zo slimme ex-vrouw op Dushi Korsou, niet andersom !
  What comes around, Goes around.

  Op zo’n gluurgaatje schrijven ervaar ik als knap lastig, telkens betrap ik me erop fouten te tikken.
  Mag wel niet, maar om het makkelijker te maken, schrijf ik lange woorden met koppel-streepjes ertussen, is ook sneller te lezen.
  Toch zie ik élke keer weer fouten in mijn geplaatste kletspraatjes, gelukkig komt de helft niet langs de VG Security.
  Hoe vloeiend Curacaoënaren/Antiyanos meerdere talen beheersen in woord én schrift vind ik keer op keer indrukwekkend.
  Met d of dt, n.l. of nl. , vaak voelt het lezen van een boodschap aan alsof ik 1-op-1 met de schrijver zit te praten, in plaats van het lezen van de kontakt-rubriek.
  Liever ‘n boodschap met betekenis en ‘n typefoutje, dan foutloos en niet begrijpen wat iemand nou wil zeggen.
  (O Jee, straks is Pikatje óók nog dyslectisch en mag ie niet meer meedoen)

 20. Elke keer hoor je iets van Wij YDK of wij Zwarten, velen van onze ydk vergeten dat wij eerst Indios op curacao hadden dat hebben de portugesen en de spanjaarden en tot later door de makabas overgenomen zwarte bevolking naar curacao gebracht die door hun eigen Broeders uit afrika aan de makambas verkocht hadden en overgebracht op Curacao.Deze vermelding wil ik brengen zodat velen die hun Gedachten hun in de steek laten weer opgefrist wordt .Nu hebben wij steeds een vinger wijzend in de richting van een ander.Terug naar dat wat deze man gedaan heeft kinderen verwekken en ook deze vrouwen bestelen schandalig.Nou mijn vraag is, ligt dit weer als schuld omdat wij jui di korsouw zijn, ik geef hierop zelf een antwoord nee en nog eens nee .Als jij als man in zoveel bedden en aan zoveel mensen geen Respect toont dan bent jij een niemand ondanks je Charme .Voor de toekomst wil ik niet horen dat hij zonder voorbeeld van een vader of een moeder opgegroeid is ,voor mij echt Bullshit .Ik ben zonder vader groot geworden maar had overal rondom goede voorbeelden gehad ik heb het beste eruit genomen vandaag ben ik 61 jaar en spreekt 7 talen ,je moet uit je zelf iemand maken niet wachten en denken dat de ander voor jouw verantwoording moet nemen en dat doet veel jui di korsouw liever op de Zak van een ander teren dat is lekker .Dus kindjes maken en de vrouw kan betalen ,het is zo en wij zien het als jui di korsouw niet graag dat een ander het ons op de Feiten wijzen is al een schaamte dus een valze schaamte is liever als de Waarheid te erkenen .Het is niet je BINGBANG dat jouw een INDIVIDU in deze wereld maakt, je moet je Hersens gebruiken. Ik word moe van deze Figuren . YUI DI KORSOUW DEN EXTERIOR. Ps mi no a lubida mi papiamentu .

 21. Deze hufter moet worden veroordeeld voor de hufter dat hij is. Hij wordt nu veroordeeld voor het feit dat hij een Antilliaan is. En dat is fout.

 22. HAhahaaaaaaa sang heeft deze man gouden ballen dan? Hehe ta webo di oro e macho aki tin tin. De vent Brigitta dacht zeker dat hij Koning David van Israel was of Koning Salomon de wijste man op aarde. Hij had meer dan 1000 vrouwen en bij vrouwen. Maar ook Mozes en Jacob hadden meerdere vrouwen. In vele Afrikaanse culturen en Arabische cultuur mogen mannen meerdere vrouwen hebben. Als je meerdere vrouwen na houdt moet je wel voor ze allemaal kunnen zorgen en ook voor de kinderen. Maar de gozer Edward Brigitta zorg niet voor zijn vrouwen en kinderen hij buit ze uit. Maar dat de vrouwen dachten dat zij de enige was en prinsessen waren en kinderen van adel zouden krijgen prinsen en prinsessen. HAhhahahaa wat a joke ta kuenta di companasi. Wisten ze het echt niet? Beweren vrouwen niet dat zijn het 6 sence ( zesde zintuig toch) hebben ? of is dat pure flauwekul? Hihihihi.
  E bro ei a bira beroemt hom, hij komt op tv en hij haalt het nieuws deze Casanova. Velen Curaçaose mannen hebben meerdere vrouwen, ze benijden deze jongeman omdat zij ook graag op tv willen komen. Dit wordt het gesprek van de week bij de vele rumschop and bars rond Curaçao. Als de vele mannen genieten van hun sterke whisky of Bier. Hhhhhhhhhhhhhh damm het brand het keel. Bo a faya bo a hanja.

 23. De man is niet alleen een ”casanova” maar ook een dief / oplichter die vrouwen en anderen voor meer dan 20.000 euro opgelicht heeft, filmpje.
  Het kan niet zo zijn dat iedereen keihard voor zijn geld moet werken terwijl de gemakzuchtige klaploper de ”mooie jongen” uithangt en iedereen belazert. Deze schandpaal is goed voor hem.
  Hij moet vooral niet vergeten om TERUG TE BETALEN!

 24. @Pikatje: Uw partner mag wel een universitaire titel hebben, maar uit uw eigen beschrijving, is zij niet zo slim. Fysiek en financieel genaaid door een Curacaoenaar.
  Op Curacao noemen wij dat wederzijds ontwikkelingshulp.

 25. Ik ben er trots op. Nu zie je dat niet alleen marrokanen en nederlanders kunnen oplichten en casanova’s zijn. Antilliaan heeft wat geleerd.

  Toch blijft het schandalig dat mensen misbruik maken van vertrouwen van anderen.

  Misschien kunnen de dames op Curacao laten zien hoe ze omgaan met deze papi chulo’s.
  Denk aan hete water/olie, gemalen glas, tres pasitos, ed.
  Verhalen zat over hoe deze dingen old skool worden aangepakt.

  Verschillende mensen reageren op deze forum met ‘ eigen schuld, naief, domme antillianen” ed. Laat aub iemand hier die een zus heeft een ‘ hartig woordje wisselen’ met deze etterbak.

  Nogmaals… Antilliaan style.

  laat maar aggresief en autistisch noemen, maar lesje is geleerd.

  zorg iig dat je niet in opsporing verzocht komt.

 26. @ Philippe Maaskant. Wat zegt Wiels er eigenlijk van?

  Dat het de schuld is van de slavernij.

 27. Ik kon het niet nalaten om mijn bericht achter te laten. Ben het helemaal eens met Imadima. Het zijn typisch de hollandse, domme, achterlijke naievelingen die voor dit soort figuren vallen. Als antiliaan hoef je alleen maar met ze te knipogen, dan zijn ze al voor je gevallen. Achterlijke makambas, wake up !

 28. Wat zegt Wiels er eigenlijk van?

 29. Tsjah typisch dat alle slachtoffers Hollands zijn. Behalve die oude Arubaanse dan. Die man maakt gewoon misbruik van het feit dat die vrouwen achterlijk zijn. Misschien is het wel cultuur dat de Nederlandse vrouw perse voor de man wil betalen, het mannetje uit wil hangen en daarna janken wanneer ze opgelicht wordt.

  Eigen schuld, dikke bult. Nu moeten ze gewoon lekker op de blaren zitten. Achterlijke vrouwen.

 30. Alsof alleen maar “Antilleanse mannen”dit soort dingen doet? pff heb ook veel van die makamba’s zo hoor. Niet omdat 1 antilleaan een casanova is betekent het dat ze allemaal casanova’s zijn!!!!! Alleen maar stomme makamba’s die vallen voor zulke mannen!!! Ze willen tog allemaal relatie met de negers tog..

 31. Dit probleem is veel erger en ernstiger dan men denkt.

  Verschillende vrouwen zijn al in psychiatrische inrichtingen beland door deze kl.zakken. Anderen hebben zelfs zelfmoord gepleegd. Deze mannen zijn gewoon ziekelijk egoïstische en gevoelloos. Hoop dat dhr. Wiels deze kl.zakken op hun verantwoording wil wijzen en ze dwingen om alimentatie te betalen. Ik walg echt van zulke smeerlappen.

 32. @La stiwz. goh, wist echt niet dat ik op een groot dictee forum zat te schrijven. Ik heb met opzet Antillianen als fout geschreven benoemd, want dat kan niet. ik schrijf al langer hier, maar ik heb nog nooit op schrijffoutjes van anderen gelet. Nederlands is n.l. niet mijn taal. ik hoef het niet persé foutloos te schrijven, Denk je nou echt dat ik mijn uiterste best zal doen om foutloos nederlands te schrijven op een gewone open forum? Als je dat.echt denkt dan ben je aan het verkeerde adres jongen. Want het interessert me echt geen moer. Stel je voor zeg, nu moet ik foutloos nederlands schrijven om La stiwz te behagen, hihi. Ga toch lekker fietsen als je toch niets te doen hebt man.
  Maar het is verboden voor iemand die zich als Antilliaanse voordoet om Antilliaans met 1 L te schrijven. Daar blijf ik bij. Ik hoop dat je voortaan al mijn reacties corrigeert, daar zal ik echt mijn best voor doen. Dan zit jij tenminste niet werkloos thuis te apegapen..
  Ik moet zeggen dat je wel ontzettend je best gedaan hebt om me op mijn schrijffoutjes te wijzen, en ook nog m’n hele reactie over te schrijven. Je lijkt wel aangeslagen..Doen mijn reacties echt zo pijn?
  Wat een idioterie zeg.. 😆

 33. Kid Creole, op 24-01-2013 om 12:31 schreef:

  @Susan, hoezo ‘wij Antilianen’? (AntiLianen met 1 L is trouwens fout geschreven, moet dubbel L zijn..)

  Altijd leuk om iemand op deze kinderachtige manier te benaderen, maar…

  Fout 1: …over “Nos Antiyano(nan)” horen praten? Ik niet, zoiets hoor ik zelden.
  Je zegt dat je ze nooit iets hoort zeggen, daarna hoor je het zelden. Heb je het nu wel of niet gehoord.

  Fout 2: … komen letterlijk in elk land ter wereld voort,
  Ze komen niet voort, maar voor.

  Fout 3: Surinamers hekelen n.l. de woordjes ….
  de afkorting is nl. en niet n.l.

  Fout 4: … is algemeen bekend en geenszins als verwijt bedoelt.
  bedoelt moet in deze zin toch echt als bedoeld (met d) worden geschreven.

  Fout 5: Ik ben n.l. bekend…
  Je bent in ieder geval wel consistent.

  Fout 6: …die uitmuntend opgevoedt zijn door hun ouders…
  Opgevoedt met dt? FOEI.

  Fout 7: Maar toch zijn er uit deze door mij benoemde groep Curacaouse jongens die in hun tijd niet onder deden voor Heinrich Brigitta.
  Let op uw interpunctie.

  Er is geen sprake van ‘wij Antillianen’. Heb je ooit een Curacaoenaar, een Arubaan, een Bonairiaan, of een Franse /Spaanse Antillaan ooit over “Nos Antiyano(nan)” horen praten? Ik niet, zoiets hoor ik zelden. In Nederland daarentegen wordt dat begrip, eigenlijk foutief, wel gehanteerd om groepen mensen ofwel iemand geboren op van 1 van de Antilliaanse eilanden te benoemen, Antilliaan en Antillianen. Je woont zo te lezen idd heel lang in NL, je lijkt wel een Surinaamse, die hebben het altijd over ‘Wij Surinamers’.

  Maar goed, wat ik eigenlijk wil zeggen is dat het bestelen, oplichten en misbruik maken van vrouwen en hun vrouwelijke zwakheden niet enkel een TYPISCHE Curacaouse vinding oftewel Antilliaanse aangelegenheid is. Het is niet zoals sommige hier op dit forum opererende “YDK en Korsou haterz” ons willen doen geloven. Het is van alle tijden, daders en slachtoffers komen letterlijk in elk land ter wereld voort, dus het komt overal voor… en zal nooit ophouden. Goed te keuren is het natuurlijk niet!
  Saludos
  Kid Creole, de “Curacaouse” Antilliaan of anders; “eerst Curasoleño dán pas Antiyano”

  @Poppetje, hier op Curacao praten we niet over “donkere mensen”, maar gewoon over ‘hende pretu’=zwarte mensen! Het is gewoon zoals het is en zoals je het voor je ziet.
  Sommigen YDK drukken zich ook zoals jij uit, maar dat zijn YDK die in Nederland hebben gewoond en langdurig met zwarte Surinamers zijn omgegaan. Surinamers hekelen n.l. de woordjes “zwart en neger”, dat is algemeen bekend en geenszins als verwijt bedoelt.
  Ik ben tegen het soort termen als “donkere mensen” omdat ‘donkere mensen’ voor tig volkeren geldt en niet alleen voor de Afromensen. Er bestaan in Azie ook heel donkere mensen, maar met anderssoortige haartypes en andere fysieke/lichamelijke kenmerken dan de negroïde mensen.

  @Vito, have a heart swa, ik ben ook afkomstig uit het zogenoemde “goede opvoeding genoten” deel van de Curacaouse bevolking, maar ik weet niet of jij het ooit wist wat ik je nu ga vertellen. Ik ben n.l. bekend met Curacaouse mannen die uitmuntend opgevoedt zijn door hun ouders, alles erop en eraan, een betere opvoeding was haast niet mogelijk.
  Maar toch zijn er uit deze door mij benoemde groep Curacaouse jongens die in hun tijd niet onder deden voor Heinrich Brigitta. Bovendien kwamen de YDK waar ik het nu over heb niet uitsluitend uit de zwarte Curacaouse groep. dat ook nog…
  Wat ik je vertel is echt waar, het enige verschil is dat ze nooit door het progr. opgelicht opgespoord zijn geworden..
  Dan is er nog iets, je had het over “lichtgetinte jongen”.. die man is helemaal niet lichtgetint man, dan ben ik blank. Zo knap oogt hij gezien door mijn mannelijk oog ook niet, want dan ben ik mister World.

 34. @Kid Creole, ga maar eerst leren schrijven, met jou grote mond. Curaçao is een moeilijk woord, he. En Curaçaose, helemaal.

  @Pikaatje, zeer goede analyse.

 35. Op een eilandje op Curaçao kom je mannen tegen met meer dan 30 kinderen!!!
  En In Nederland gaan ze gewoon hiermee door, sommigen hebben in Nederland ook zoveel verspreid over het land.

  Maar ik heb laatst een documentaire gezien van een Nederlandse zaaddonor die al meer dan 90 kinderen heeft, verspreid in Europa en deze meneer vertelt gewoon dat hij pas stopt als hij de 100 bereikt heeft,. Verder hebben veel van die vrouwen kontakt met elkaar en organiseren een soort van papadag voor de kinderen.

  Link:

  http://nieuwsuur.nl/onderwerp/422181-de-man-met-100-kinderen.html

 36. Kid Creole, op 24-01-2013 om 13:22 schreef: daar stel ik tegenover dat áls je toch al een harem op na houdt, wat is dan beter van elk soort eentje te nemen?

  Kid,

  zeg dat nou niet, ik mis nog ‘n Arabische op mijn lijstje.

  Mijn huidige partner heeft een universitaire titel, plus een opleiding daarboven.
  Ze is getrouwd geweest met zo’n man, geboren op Curacao, maar 100% Makamba en woont al sinds zijn kleuterjaren in Nederland.
  Hij heeft haar jarenlang leeggezogen, werd uiteindelijk door haar eruit gegooid nadat hij op haar kosten “met zijn vriendin” op vakantie ging, helaas had hij haar toen al opgezadeld met forse financiële en andere problemen.
  Jaren daarvoor wist ze al dat hij niet spoorde, maar verantwoordelijk voelen voor een ander gaat heel ver.

  De man heeft een geestelijke ontwikkelingsfout, in de psychiatrie boekjes een Narcistische Persoonlijkheids-stoornis genoemd. (DSM-IV)
  Meneer Brigitta valt zonder twijfel in deze categorie.

  Het ironische is dat het eenvoudig is om vast te stellen of iemand een persoonlijkheids-stoornis heeft.
  In het geval van een narcistische stoornis hoeft iemand maar aan 5 van de 9 punten op een kleine checklist te voldoen, probleem is dat de meeste mensen er niet van gehoord hebben.
  Daarnaast zijn deze monsters enorm bedreven in charmant zijn, kennen de trukjes om over te komen als bijzonder sociaal, het kan jaren duren voor ze roekeloos worden en door de mand vallen.
  Wat al deze personen gemeen hebben is dat ze in hun kinderjaren verwaarloosd zijn.

  Over identiteit :
  vlak boven de kust van Nederland ligt het eiland Texel.
  16.7 miljoen Nederlanders noemen het Tessel, de mensen op het eiland zeggen zelf Teksel.
  De Texelaars hebben hun eigen taaltje, voor zo goed als de meeste Nederlanders niet te verstaan.
  De dushi hende op het eiland wil zo onafhankelijk mogelijk van Nederland zijn, het is hun eiland, ze willen hun eigen leven leiden.
  Zo zijn we allemaal een beetje hetzelfde, en ook heel verschillend, maar niet saai.
  Ik heb een oude studiemaatje op Aruba : http://www.linkedin.com/pub/gerardo-moreu/21/536/603
  Als Gerardo zijn mond opent kan ik horen dat hij een Arubaan is, maar weet niet of hij op straat in Willemstad op zou vallen als ie hem gesloten houdt.

  (tja, ik had beter eerst ‘n triootje kunnen arrangeren voor ik die 1500 gulden gaf, was ‘t voor een extra levenservaring een koopje geweest)

 37. @Si, Meen je nou echt dat “bijna alle” Curacaouse mannen zo beestachtig klootzakkerig zijn?!? SHOCK!!!! Hm, toch interessant dat je bijna alle 65.000 Curacaouse mannen kent, dat is uniek meid. Wist trouwens nooit dat er “zwakbegaafde hoogopgeleide mannen'” bestonden!?… ook weer een novum. Zullen we maar alle Curacaouse mannen tot Brigitta’s omdopen? Ipv “Curacaouse man” zal ik het voortaan maar over een “Brigitta” hebben. 😆

 38. ……..Ik denk gewoon dat vrouwen andere soort hersens hebben dan mannen, dat is overigens bewezen. Die hersenen werken anders. Vrouwen zijn voor mannen niet te vatten…….

  Kid Creole, …andere soort hersens…..waarheid…kinderen kunnen opvoeden en ze blijven je verassen.

 39. @Sander, ja hij is duidelijk zwakbegaafd net als vele mannen op Curaçao. Ze zijn zo zwakbegaafd en autistisch dat ze niet eens doorhebben waarmee ze bezig zijn.
  En er zijn er heel veel van deze k.zakken op Curaçaos, van zeer laag opgeleid tot hoogopgeleid.
  Stelletje beesten.

 40. Heel goed dat er eindelijk aandacht hieraan besteed wordt. Helaas zijn bijna alle curacaose mannen zo, een huwelijk stelt ook niet veel voor voor hun,
  Deze type mannen maken de vrouwen geestelijk gewoon kapot. Ze hebben geen enkel respekt voor vrouwen, en leven als beesten erop los, zeg maar habusadores.

 41. @Suzan,

  ??????? bijna alle vrouwen worden hier gebruikt door dit soort types????

 42. @Pikatje, inderdaad. mr. Brigitta heeft geen voorkeur. maar daar stel ik tegenover dat áls je toch al een harem op na houdt, wat is dan beter van elk soort eentje te nemen? 😆
  De oudste, dat is die Arubaanse, is ook niet bepaald een oma, zo oud is ze ook weer niet.
  Maar Pikatje, je belicht de zaak zoals je gewend bent te doen van 2 kanten, dat vind ik zo prettig aan je reacties, je laat beide kanten van de medaille zien. Inderdaad zijn er ook vrouwen die zich aan dit soort zaken bezondigen. Vrouwelijke brigittas.

  Ach, als ik hier de reacties doorneem lijkt het alsof de gasten die hier hun mening ventileren geen van allen een ” rijk leven” hebben geleidt, wisten ze maar…Ik neem aan, gezien jou levenswandel, dat jij wel weet wat er allemaal te koop is in de wereld. De eerste reacties op zulke berichten zijn meestal van; o wat een domme meiden. Maar geloof me, ik neem aan dat jij er ook op de hoogte van bent, sommige van deze vrouwen weten n.l. dondersgoed dat ze door die man belazerd worden. Zolang ze zich comfortabel voelen bij het heerschap zullen ze niet klagen. Het is een waarheid die natuurlijk niet voor al die vrouwen even geldig is.

  Om maar op dat vooroordeel van ‘domme meiden” voort te borduren ben ik ook bekend met meiden mét een universitaire opleiding, hoor daar(!), die zich door dit soort mannen laten inpalmen. Ik heb het echt over hoogopgeleide vrouwen! Ken diverse gevallen waar ze voor de mannen ook nog achter het raam zijn gaan zitten, heel vaak uit zogenaamde “liefde”…wat dat dan ook moge inhouden. Zijn die ook dom? Nee, ik dacht het niet. Ik denk gewoon dat vrouwen andere soort hersens hebben dan mannen, dat is overigens bewezen. Die hersenen werken anders. Vrouwen zijn voor mannen niet te vatten, iig niet als het over voorkeuren voor de liefde gaat.

  Pikatje, jammer van die 1500 gulden overigens, je bent zo eerlijk om het hier openlijk te verklappen. Maar ach, ook dat hoort bij levenservaring.. 😉

 43. @Susan, hoezo ‘wij Antilianen’? (AntiLianen met 1 L is trouwens fout geschreven, moet dubbel L zijn..) Er is geen sprake van ‘wij Antillianen’. Heb je ooit een Curacaoenaar, een Arubaan, een Bonairiaan, of een Franse /Spaanse Antillaan ooit over “Nos Antiyano(nan)” horen praten? Ik niet, zoiets hoor ik zelden. In Nederland daarentegen wordt dat begrip, eigenlijk foutief, wel gehanteerd om groepen mensen ofwel iemand geboren op van 1 van de Antilliaanse eilanden te benoemen, Antilliaan en Antillianen. Je woont zo te lezen idd heel lang in NL, je lijkt wel een Surinaamse, die hebben het altijd over ‘Wij Surinamers’.

  Maar goed, wat ik eigenlijk wil zeggen is dat het bestelen, oplichten en misbruik maken van vrouwen en hun vrouwelijke zwakheden niet enkel een TYPISCHE Curacaouse vinding oftewel Antilliaanse aangelegenheid is. Het is niet zoals sommige hier op dit forum opererende “YDK en Korsou haterz” ons willen doen geloven. Het is van alle tijden, daders en slachtoffers komen letterlijk in elk land ter wereld voort, dus het komt overal voor… en zal nooit ophouden. Goed te keuren is het natuurlijk niet!
  Saludos
  Kid Creole, de “Curacaouse” Antilliaan of anders; “eerst Curasoleño dán pas Antiyano” 😉

  @Poppetje, hier op Curacao praten we niet over “donkere mensen”, maar gewoon over ‘hende pretu’=zwarte mensen! Het is gewoon zoals het is en zoals je het voor je ziet.
  Sommigen YDK drukken zich ook zoals jij uit, maar dat zijn YDK die in Nederland hebben gewoond en langdurig met zwarte Surinamers zijn omgegaan. Surinamers hekelen n.l. de woordjes “zwart en neger”, dat is algemeen bekend en geenszins als verwijt bedoelt.
  Ik ben tegen het soort termen als “donkere mensen” omdat ‘donkere mensen’ voor tig volkeren geldt en niet alleen voor de Afromensen. Er bestaan in Azie ook heel donkere mensen, maar met anderssoortige haartypes en andere fysieke/lichamelijke kenmerken dan de negroïde mensen.

  @Vito, have a heart swa, ik ben ook afkomstig uit het zogenoemde “goede opvoeding genoten” deel van de Curacaouse bevolking, maar ik weet niet of jij het ooit wist wat ik je nu ga vertellen. Ik ben n.l. bekend met Curacaouse mannen die uitmuntend opgevoedt zijn door hun ouders, alles erop en eraan, een betere opvoeding was haast niet mogelijk.
  Maar toch zijn er uit deze door mij benoemde groep Curacaouse jongens die in hun tijd niet onder deden voor Heinrich Brigitta. Bovendien kwamen de YDK waar ik het nu over heb niet uitsluitend uit de zwarte Curacaouse groep. dat ook nog…
  Wat ik je vertel is echt waar, het enige verschil is dat ze nooit door het progr. opgelicht opgespoord zijn geworden..
  Dan is er nog iets, je had het over “lichtgetinte jongen”.. die man is helemaal niet lichtgetint man, dan ben ik blank. Zo knap oogt hij gezien door mijn mannelijk oog ook niet, want dan ben ik mister World. 😆

 44. @Susan, dat verklaart waarom er zoveel single antilliaanse vrouwen zijn en single tienermoeders ondanks dat jullie niet zo snel in bed stappen..

 45. Kid Creole, op 23-01-2013 om 12:31 schreef: Die vrouwen kunnen kletsen wat ze ook willen, maar ze vielen allemaal voor z’n charmes.

  Slank of lekker stevig, jong of ouder, tropisch kleurtje of spierwit, meneer Brigitta heeft geen voorkeur.
  Wat die dames gemeen hebben is dat ze zich laten manipuleren en géén nee kunnen zeggen.
  Het talent van Brigitta is dat snel te kunnen spotten.

  In de geestelijke hulpverlening is het oefenen in Nee-zeggen een basisdeel in de begeleiding/behandeling.

  Er ziin ook vrouwen met het karakter/talent van Brigitta, waarbij zéker ‘n deel zowel mannen als vrouwen “bespeelt” , inclusief de sex.
  Als je vlak na je echtscheiding op ‘n dating site zo’n dame ontmoet, sta je niet lang daarna wel even te stuiteren als blijkt dat de opwindende Bi-dame het ook heeft gedaan met iedereen die je ‘n keer of wat hebt gesproken (m+v), inclusief het “lenen” van geld en/of gebruik van hand- en spandiensten.
  (mij heeft het slechts 1500 gulden gekost, en gelukkig kan ‘n man niet zwanger raken)

  1 leuk vrouwtje versieren, én loaded blijven, vind ik al ‘n knappe prestatie. 🙂

 46. Sorry hoor ik wil niet generaliseren. Ik ben een Curacaonaar maar heb een andere opvoeding genoten.Mijn moeder heeft mij altijd gezegd heb respect voor de vrouwen.Denk aan alles wat jij doet met vrouwen dat jij ook zusjes heb. What goes around comes around. Als jij vrouwen loopt ongelukkig te maken zal het jouw familie zussen ook toekomen. Dus wees voorzichtig. Ik moet eerlijk bekennen dat je nog een paar van deze soort mannen heb op Curacao. Vaak denke ze dat ze daardoor macho mannen zijn. Voor is eeen echte man een man die niet wegloopt voor zijn verantwoordelijkheid. Heb je een kind gemaakt neem je verantwoordelijkheid en niet weglopen.Herken je kind en zorg dat je daar bent wanneer je kind je nodig heb. Dat betekend ook deelnemen in de opvoeding van je eigen kind. Dat noem ik nou een trotse vader. Maar deze man is een oplichter en moet aan zijn ballen opgehangen worden. Dit is niet goed te praten. Ik hoop dat de meiden hiervan geleerd hebben. Verder is het een feit dat de blanke Hollandse meiden, vaak op dit soort snelle, knappe, licht getinte jongens vallen. Ik vraag wel af hoe cinisch en labiel je kan zijn om in de val te vallen van zo’n oplichter of casanova. Gisteren ook een ander siniel voor de beeld bij Pouw en Witteman,die in de val viel voor de zoon van Khadafi uit Libie en dan komen vertellen dat je verkracht bent door de zoon. Hoe cinisch moet je zijn. Hebben deze mensen geen respect meer voor hun eigen lichaam doen en laten.

 47. sorry maar ik woon heel lang in nederland en wij antilianen zij heel anders dan bepaalde nederlandse meisjes, vrouwen
  wij gaan niet het zelfde avond naar bed met mannen, en de antilianse mannen weten dat hier in nederland het wel gebeurt.veel nederlandse vrouwen willen relatie met een neger maar alleen weten ze niet hoe ze ermee moet omgaan.antiliaanse mannen behandel een vrouw hoe die vrouw is, toon respect voor je lichaam en voor je zelf en dan pas krijg je respect van antiliaanse mannen, dit is een tip, benen dicht, en ga niet meteen naar bed, want dan ben je afgekeurt bij antiliaanse mannen. en je word hun stoeipoes, en hun bank.

 48. TRIEST
  Mijn mening is dat vrouwen zelf moeten opletten en bewuster wordt van de gevolgen. Want als je om je heel kijk wat er allemaal gebeurt in de donkere gemeenschap, ga je geen relatie aan met een donkere man want dit is niks nieuws. Ik kom zelf uit de Antillen maar eerlijk gezegd blijf ik liever alleen dan dat ik een donkere man neemt. Alleen de gedachten al hoe zo,n man kan zijn wordt ik al kotsmisselijk laat staan dat ik met die man de bed in duik. Mijn leven is te kostbaar om op die manier te verpesten.

  VROUWEN denk aan de aantal SOA’s die er zijn. Dat wens ik niemand toe. Wees verstandig !!!!!

 49. Triester van al dit gedoe, is dat sommige gestudeerde mannen dit nu ook doen. Daarom leen ik mannen geen geld en geef ik hen ook niet. Maar voor degenen die het niet weten, kl..zaken als deze mikken op vrouwwen die insecuur zijn. En voor de 4 kinderen het is een “blessing” dat hij weg is. Wat kan z’n idioot hen leren.
  Het spelen met gevoelens van anderen vind ik moet een strafbare feit worden als het niet is, want dit kan al die vrouwen psychisch stoornissen geven.
  En voor mij is een man wie voor zijn vrouw en kinderen zorgt en hen respecteerd. En ik ken van deze soort mannen. Dank God dat er nog te vinden zijn.
  Maar van die kl..tzakken zul je altijd tegenkomen.

  P.S. Een van hen moest hem bij haar laten komen en met z’n 15 hem een flinke pak slagen geven!!! Zijn verstoortheid zou zijn lijf de schrik geven en hij zou dan recht beginnen te lopen.

 50. Als in soms naar dat programma kijk en zie wat die echte Nederlanders daar allemaal flikken…..
  De grootste oplichters on the face of the earth.

 51. rabiaa, op 23-01-2013 om 18:09

  Kan wel zijn maar dit is een Curaçaoënaar….dus? altijd dat nutteloze vergelijken, typisch als iemand van Curaçao te kijk wordt gezet.

 52. Typisch Yui di Corsow. Hun minderwaardigheid complex op dit manier te willen uiten. Ga werken man

 53. @loko loko en Rabiaa,

  jullie zijn ook niet tof!!!!!!!!

 54. Gaat dat zo gemakkelijk in dat koude kikkerland? Ik boek morgen meteen een enkele reis er naar toe. Neem een pak Viagra mee.

 55. Geen sh*t praten over Curacaonaars, jullie doen alsof in heel nerderland er geen enkele nederlandse cassanova is, er zijn zulke jongens over de hele wereld, waar je ook ga.

 56. Laten we eerlijk zijn en constateren, dat niet iedereen (weinigen) een neusje heeft om een oplichter door te hebben gezien het aantal oplichters en opgelichten. Ze zullen heus wel een keer ingecalculeerd hun neus stoten, maar het aantal slachtoffers is legio zelfs tot in de hoogste kringen. Geef dus niet zo snel de schuld aan die meiden bij wie zelfs de aarzelingen door hem werden weggenomen. Als je nooit het doelwit van een oplichter bent geweest, heb je geluk gehad en anders zou je elk persoon moeten afpoeieren om eraan te ontkomen en die keuze zal slechts een enkeling willen maken..

 57. @kid creole
  alleen het feit dat je er een beetje om kan lachen……
  doet mij realiseren ,dat op de antillen de mannen totaal geen respect hebben voor vrouwen
  vind je het knap om 15 vrouwen te hebben en op te lichten?

 58. ik hoop toch zo dat een goede advocaat deze man tot aan zijn dood leegplukt voor alimentatie
  kinderen maken en vervolgens pleite gaan , dan ben je niks meer waard dan een zwerfhond
  ik zou je graag met geweld een beetje respect bij brengen smerig mannetje

 59. Kid Creole, je hebt gelijk, de meeste vrouwen houden van de Brigitta’s types. Dus dit zal gewoon door gaan. Als je het goed analyseert, moet je wel heel veel Brigitta’s talent hebben om zoveel vrouwen te kunnen versieren en ook tegelijkertijd hun te behandelen.

 60. @Kid Creole (zonder kokosnoten of wat voor noten dan ook)
  Ik kan geen oude man in elkaar slaan en voor dood achterlaten voor een paar rotcenten. Ik kan ook geen 15 vrouwen versieren en bij hen kinderen verwekken en dat ook nog eens tegelijkertijd. Dat komt omdat ik beschaafd ben, snap je? Wellicht is mijn uithoudingsvermogen (zowel geestelijk als fysiek) ook niet voldoende 🙂

 61. ik heb respect voor de dames, dat ze dit in de openheid hebben gebracht.
  dat kan helpen anderen te beschermen tegen dit soort figuren.
  helaas is hier op het eiland nog steeds de cultuur van schaamte en komen dit soort figuren weg met dit achterlijke gedrag.
  hier zou er ook televisie programma”s moeten komen die dit soort figuren aan de schandpaal nagelen.
  uit de reactie van Kid Creole, kan ik opmaken dat hij ook zo een mies mannetje is.

 62. wie weet,heeft hij alweer een kind verwekt op curacao???wie weet ,heeft hij weer iemand opgelicht,om zijn reis naar nederland te financieren???condooms kent hij niet of ze zijn kaduuk!!!pas op,want je hebt zomaar een vierling,en papa is al gevlogen….op weg om zijn competitie te winnen…

 63. deze persoon zou nooit stoppen. en idd, waar is zijn moeder? die hele familie speelt met hem mee onder 1 hoedje. tegen elke meid doen alsof zij de enige is. en nog wat… als je travestiet bent, moet je ook uit kijken, want daar is hij ook niet vies van. maar ben trots op de dames die dit gedaan hebben. dit keer waren de vrouwen MET elkaar. vaak genoeg zie je dat ze ook nog ruzie gaan maken tegen elkaar…

 64. Dat vrouwen met een leuke man sex hebben is hun eigen keus.
  Dat ze zich zwanger laten maken tegenwoordig ook.
  Dat de man in veler ogen een schoft is, neemt niet weg dat er voldoende (mannen) zijn die hem geweldig vinden.
  Dat het een yu di Korsou is is wel weer lullig. De Curaçaose man had al niet zo’n geweldige reputatie op gebied van verantwoordelijkheid nemen voor zijn nageslacht.
  Het aller ergste voor ons eiland is dat we nog steeds geen wet hebben die vaders verplicht voor hun jongen te zorgen.

 65. Ik ben het ook gedeeltelijk eens met kid creole.

  meestal houden deze vrouwen van dit soort “bad boys”. Geen een van hun die kritisch naar die man keek, waar hangt hij rond wat doet hij in zijn vrije tijd, hoe behandelt een vrouw.

  En de man heeft vier kinderen in een jaar verwekt hoe kan hij in vier huishoudens tegelijk aanwezig zijn of snachts in bed slapen??

 66. Met naam en toenaam. Shame on you, Brigitta.

 67. Tja, de man is fout zeker nu er kinderen van gekomen zijn waar hij niet naar omkijkt maar de vrouwen die hij belazerd heeft zijn ook wel erg naief geweest.

  Brigitta is weer op Curacao, dus let op je portemonnee!

  Overigens weer een goede Curacao reclame gisteren. Eerst in het nieuws dat Curacaoenaars de grootste zorgpremiewanbetalers zijn, dan weer een aflevering van Opsporing Gezocht met enkel Papiamentu sprekende daders en tenslotte nog eens oplichter Brigitta.

  Nos ta dushi hende!

 68. its a shame he doesn’t take pride in having kids rather than making them…a damn shame those genes have been spread:
  …You can brag all you want that you are a stud in bed (and lie all you want how ‘good’ you are) but a messed up kid will reflect/haunt you forever…

  so now he has financial obligations…i wonder how long it will take them to catch him here hanging out at Mambo and Wet’N’Wild…talking to stagaires…

 69. Ik dacht dat de nederlandse vrouw wel wat slimmer zou wezen maar niks is minder waar.
  Je hoeft alleen maar een vlotte babbel te hebbben en ze zitten zo op je l…l en ook nog onveilig.

 70. Nou ja, goedkeuren zal ik z’n daden absoluut niet. Maar zeg eens eerlijk, het zou en zal 99,9 % van de reagluurders hier, dus jullie, nooit lukken om 15 leuke vrouwtjes te versieren en met allemaal tegelijk een seksuele relatie te onderhouden. En dat zonder loaded te zijn. De man móét wel “iets” met/in zich hebben dat deze vrouwtjes behaagt. Het zijn niet per definitie de allerdomste vrouwen. Die vrouwen kunnen kletsen wat ze ook willen, maar ze vielen allemaal voor z’n charmes. Wat die charmes van deze oplichter zijn, inhouden of hoe het er uitziet mag joost weten. Vanuit mijn mannelijk oogpunt (gezien) volstrekt “onzichtbare” charmes. Alleen een vrouw kan dat uitleggen. Daarom zijn vrouwen ook rare wezens, Ik heb trouwens gemerkt dat sommige van die vrouwen toch nog iets aparts voor casanova voelen.
  Dat hij een schofterige oplichter is staat buiten kijf, maar toch ontkom ik niet aan een lachje. 😆

 71. ta bo dushi hende nan

 72. Gewoon een varken, maar ja kon je verwachten. Het is niets, het wordt niets en zal ook nooit wat worden daar op Curaçao, de meeste lopen die grandi l*l* achter na. Ja en er zijn altijd dames die daar in trappen maar zitten nu met de gebakken peren. Parasiet.

 73. niks nieuws voor het eiland.tis gewoonte hier.

 74. Wat een domme wijven, mag ook wel eens gezegd worden

 75. Deze man is duidelijk geestelijk gestoord.
  heeft totaal geen geweten en leeft als een beest.
  helaas zijn er hier op curacao meer van dit soort figuren.
  het heeft met nos cultura te maken.
  vrouwen trap er toch niet in………….

 76. It’s a common misconception.
  God zei namelijk ” Ga en vermenigvuldig u” hij heeft verstaan ” Vermenigvuldig u en ga”
  Honest mistake..

 77. En die komt wel terug?! Balen

 78. helaas waarschijnlijk het topje vd ijsberg???? wanneer gaan wij nou eens de normen & waarden vh gezinsleven wat meer begrijpen?

 79. Wat een ontzettende DOMBO’s, die vrouwen!!!!! Nooit van voorbehoedsmiddelen gehoord? Zijn hier (NL) volop te krijgen hoor.

 80. Kinderen verwekken en wegwezen, de Curacaose levenswijze geexporteerd. Triest voor die kinderen.
  Wedstrijdjes in het verwekken van kinderen, wat een waardeloze en zielige figuren zijn dit toch die daar hun status aan ontlenen.

 81. @denk na: awel siii! wak su kara bon.

 82. Mens of een gewoon een primitief dier wat zich voort wil planten ………. Geen enkel respect heeft voor een vrouw. Walgelijk en dat loopt hier nu rond om volgende slachtoffers te zoeken.

 83. Gisteren avond een uur lang gratis reclame voor Curaçao en that on national TV !

 84. Waar is zijn moeder?

 85. vrouwen jullie zijn gewaarschuwd voor deze ‘macho man’

 86. Meteen castreren met 2 stenen zoals ze dat in de Sahara met kamelen deden.

 87. Dushi hende