• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Curaçao Technology Exchange (Ctex) heeft vandaag bekendgemaakt dat de voorbereiding van de grootste conferentie op het gebied van telecommunicatie in de regio, Capacity Caribbean, in de laatste fase zit. Ctex heeft de conferentie van Jamaica naar Curaçao gehaald.

De conferentie wordt op 14 en 15 februari gehouden op het Santa Barbara Beach & Golf Resort. “Capacity Caribbean is het belangrijkste evenement binnden de telecommunicatie groothandel en vindt voor het eerst plaats op Curaçao. Dankzij de recente toename van marktacitiviteit en nieuwe mogelijkheden is Curaçao een ideale markt om de zevende Capacity Caribbean te leiden”, aldus Rhian Collinson, hoofd van de Capacity Media conferenties. Anthony de Lima, CEO van CTEX, zal de conferentie openen.

1 reactie op “Ctex brengt ‘Capacity Caribbean’ naar het eiland”

 1. Ze moeten Wiels vragen het openingswoord te doen.
  Net als bij zijn VBC toespraak zal hij dan aangekondigd worden met een engelstalige lezing, maar iedereen verrassen in het Papiements. Dat zal ze leren hoe welkom het bedrijfsleven is!

  Wiels zei in de Centrale Staten Commissie vergadering (jawel, onder parlementaire onschendbaarheid) immers dat Ctex een criminele organisatie was. Ook gelooft hij niet dat de Venezolaanse president Chávez achter het plan zal staan dat een datacenter aangestuurd door Amerikanen hun gegevens zal verwerken.

  Het lijkt me dat deze ondernemers het fijn vinden als Wiels op zijn stelling terugkomt. Het blijft anders aan hem (en Curacao) kleven, wat Plasterk en Hodge ook doen om de reputatie van Curacao te verbeteren. Als de leider van de grootste partij zich over 5 maanden weer ontpopt, wat dan? Weer alles naar de klo…?