• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een politiepatrouille is gistermiddag om 16.09 uur uitgerukt naar de Oranjestraat en Scheveningenstraat wegens twee schietpartijen. Bij aankomst troffen agenten een 78-jarige man aan die verklaarde dat toen hij thuiskwam en uit de auto stapte, hij een schot in zijn rug voelde.

Een auto met zes inzittenden reed voorbij en schoot op het slachtoffer met een ‘airsoft’ wapen. De politie heeft een plastic kogel gevonden en in beslag genomen voor nader onderzoek.

Tweede slachtoffer
De verdachten zijn na hun daad aan de Oranjestraat doorgereden naar de Scheveningenstraat waar zij een man hebben beschoten die zijn auto stond te wassen. Het 54-jarige slachtoffer werd geraakt in zijn kin en rechteroor. Ambulancepersoneel heeft het 78-jarige slachtoffer ter plekke kunnen helpen. Het andere slachtoffer is meegenomen naar het Sehos voor behandeling. Het onderzoek in deze zaak is nog gaande.

Informatie
De politie verzoekt een ieder die denkt meer informatie te hebben over deze zaak, dit door te geven. Dit kan via telefoonnummer 8666-218 of 8666-219 (kantooruren), 911 (24 uur) of via 108 (anoniem).

10 reacties op “Omstanders beschoten met airsoft wapen”

 1. @dwerg85

  Sport: An activity involving physical exertion and skill in which an individual or team competes against another or others.

  Waar zit de ‘physical exertion’ in het overhalen van een trigger?

 2. damn shame…

 3. Afknallen!

 4. Pukkie: Dus door idioot gedrag van wat tuig moeten de rest die dit sport beoefenen worden bestraft? Airsoft is geen speelgoed. Daarom moet je ook eerst langs de politie langs als je eentje koopt.

 5. Was dit een drive-by oefening voor nieuwe gang leden?

 6. De tijd van dralen is voorbij, zulke mensen moeten als staadsvijad gezen en veroordeeld worden. Gedragingen als deze zijn funest voor zo een kleine gemeenshapals de curacaosche.Gewoon een area omheinen met betonnen muren van 10 meter hoogte en een muurdikte van 5 meter. Geen poorten of ietrs dergelijk..Dezementaal incapabele individuen per helicopter in droppen en nooit meer naar omkijken. Laat zij mekaar daar maar afmaken in plaats van de samenleving te verzieken.

 7. En wat als dit IQ44 spul het oog van het slachtoffer had geraakt? Compleet gestoord gedrag.

 8. Nu zijn het nog plastic bolletjes. Maar de handelingen zijn hetzelfde met live munitie. Je moet geen slechte gewoontes aanleren. Dit “speelgoed” dus onmiddellijk in de ban doen en bezit zwaar straffen.

 9. Tegenwoordig zijn worden er ook kinderfeestjes met airsoft wapens. NIet van echt te onderscheiden, net Sierra Leone zeg maar!

 10. Tuig!