CURAÇAO – Een politiepatrouille is vannacht om 02.15 uur uitgerukt naar een horecazaak in Plaza Mundo Merces wegens diefstal. Bij aankomst wisten de agenten vier mannen aan te houden die een tas hadden gestolen van iemand die daar rondliep. Het gaat om een 23-, 28- en 24-jarige man en een minderjarige van zeventien.

Alle vier de verdachten zijn voorgeleid aan de hulpofficier van Justitie die hechtenis gelastte voor nader onderzoek.

7 reacties op “Politie grijpt dieven”

 1. @ Loko Loko: Correct.

 2. @Mr. D : dus politie heeft niemand “gegrepen”. Zijn boeven komen ophalen nadat die door de burgers gepakt zijn. Beter de bewakers de eer geven.

 3. Het slachtoffer kwam melden bij de security van de horecazaak dat haar tas binnen was gestolen.
  Bij het terug kijken van de camera beelden kwamen 2 verdachten naar voren die vermoedelijk de tas hadden gestolen.
  In deze tas zat o.a. een telefoon en een autosleutel met afstand bediening voor het alarm.
  Vervolgens heeft de security zich verdekt opgesteld bij de auto van het slachtoffer en gewacht tot de vermoedelijke daders naar buiten kwamen.
  Toen 1 van de daders het alarm van de auto van het slachtoffer indrukte en de auto wilde stelen, heeft de security van de horeca gelegeheid de mannen aangehouden en vervolgens 911 gebeld.
  De patroille van de politie was snel ter plaatse en de verdachten zijn vervolgens overgedragen aan de politie.
  Bij het doorzoeken van de auto werd nog een handtas gevonde, afkomstig van een andere diefstal.

  Bij dezelfde horeca gelegenheid is de week daarvoor ook een tasjes dief op heterdaad betrapt door de security, aangehouden en overgedragen aan de politie.

  -PG-

 4. teleurstellend hoe en 17 jarige nog zo laat op straat kan zijn, ik heb het al vaker gezegd mensen die geen werk hebben, hebben geen zelfrespect.
  erger nog mensen die geen werk hebben komen laat uit bed, zijn niet moe van het werken zoals werkende mensen.
  Ik stel dan ook voor dat mensen die geen werk hebben, te werk worden gesteld voor de gemeenschap zodat ze moe zijn als ze overdag hebben gewerkt.
  zo slaan we twee vliegen in 1 klap, geen overvallen meer en een schoon eiland.
  ook wie dan toch in de fout gaat, opeen digitaal scherm bij Biesheuvel, naam , Foto en de Misdrijf.

 5. @CRIMIcao: ben je helemaal gek geworden ? Militair heropvoedingskamp !! Hoe durf jij zulke lui een legale wapen in handen te geven ?
  Wat zij nodig hebben en het enige wat echt helpt bij dat soort tuig, is een goed pak slaag. Met een knuppel lam slaan. Dat kweekt respect.

 6. Een schavot op Brion plein zal een oplossing zijn.

 7. Weer vier van die lichten met een IQ van 44? Geen enkel (zelf)respect, dat is weer eens heel duidelijk. Jaartje (militair) heropvoedingskamp zal ze goed doen!