• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Koninklijke Marechaussee start maandag met de controle van openstaande boetes bij in- en uitreizende personen op Bonaire International Airport. Tegelijkertijd int het Openbaar Ministerie samen met de Korps Politie en Belastingdienst van Caribisch Nederland elders op het eiland openstaande boetes.

In de loop van 2013 staan er nog meer acties gepland. Als men niet betaald wordt de betreffende veroordeelde overgebracht naar de Justitiële Inrichting Caribisch Nederland om vervangende hechtenis te gaan uitzitten. Een dag vervangende hechtenis staat gelijk aan 28 dollar.

4 reacties op “Bonaire start met innen boetes”

 1. Op Bonaire draait het alleen maar om geld.

  Het Bonairiaanse natuur was ook ”100 miljoen” waard etc. Het lijkt net alsof men de werkelijke problemen van de arme Bonairiaanse bevolking niet ziet, of wil zien.
  Geen wonder dat criminaliteit daar hoogtij viert, de laatste jaren…

 2. Ik denk dat we wel andere prioriteiten hebben op Bonaire!
  Ga boeven vangen bijvoorbeeld en sluit ze op in ons enige echte 5 sterren hotel.
  Ta triestu swa.

 3. in samenwerking met de belastingdienst? Zou goed zijn als we dat op Curacao ook doen. Bepaalde veel reizenden mensen betalen hun belastingen niet!

 4. slim, geld ophalen voor de overheidskas

  ik heb hier op korsou diverse boetes gehad, overigens voor lullige zaken, maar nooit betaald dan wel herinnerd te betalen door de overheid