• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een politiepatrouille is vannacht om 03.00 uur uitgerukt naar een woning in Seru Grandi wegens een overval op een 71-jarige man. De man reed naar huis toen hij opmerkte dat hij door een rode auto werd gevolgd. Toen hij thuis uit zijn auto stapte zag hij dat de rode wagen ook zijn terrein opreed.

De bestuurder van de rode auto zei tegen de bewoner dat er iets uit zijn auto was gevallen. De bewoner ging niet kijken of er daadwerkelijk iets op de grond was gevallen, maar zag wel dat een andere man zich snel verstopte achter een andere auto op het erf. Op dat moment stapte de bestuurder van de rode auto en benaderde man.

Mishandeling
De oude man rende naar binnen maar slaagde er niet in om de schuifdeur op slot te doen. De overvaller duwde de schuifdeur weer open en sloeg de man in zijn gezicht. Het slachtoffer liep hierdoor een bult op aan zijn voorhoofd. De man werd opnieuw geslagen en moest op de grond gaan liggen. De overvaller rukte vervolgens de ketting van het slachtoffer van zijn hals. Na de gewelddadige daad is de overvaller ervandoor gegaan.

Informatie
De politie verzoekt een ieder die denkt meer informatie te hebben over deze zaak dit door te geven. Dit kan via telefoonnummer 8666-140 of 8666-192 (kantooruren), 911 (24 uur) of via 108 (anoniem).

6 reacties op “Man (71) bestolen van ketting”

 1. elke veroordeelde en dat zijn er wat, met naam , toenaam en foto op een digitaalbord bij Biesheuvel.
  Zal de familie leuk vinden , de kinderen en de betrokkene helemaal.
  ook de aard het misdrijf erbij en uiteraard de straf zodat potentiële boefjes zullen weten dat misdaad gestraft word.

 2. Beesten.

 3. Beestachtig! Tien jaar werkkamp voor dit IQ44 spul. CRIMIÇAO!

 4. Goed signalement aan de politie doorgeven beste man, dan zien we deze daders vanzelf voorbij komen in de optocht!

  Sterkte.

 5. Gas geven en die kloo*zakken of hun auto kapot rijden. Doe alsof je gek bent geworden van de angst. Rij hun dood ! Bij de rechter mag je zielig doen en wordt je vrijgesproken.

 6. En het gaat maar door en dooor en dooooor.
  Stelletje lafbekken om een man van 71 te overvallen. Te bang om iemand van hun eigen leeftijd te nemen, want dan krijgen ze een goed pak slaag, of misschien wel wat lood te slikken.

  Navarro, Hou lang nog???? Je bent er pas en moet veel zien op te lossen, maar het volk zucht en zucht onder deze tereur.

  Kom op met een schandpaal. Foto van elke overvaller, inbreker, moordenaar, verkrachter groot in de krant en ‘s-avonds op de buis.