CURAÇAO – Een politiepatrouille is gisteren uitgerukt naar een woning aan de Eskimoweg waar een 49-jarige man uit een boom was gevallen. De man klom op zijn erf in een boom om een tak te snoeien. Plotseling brak de tak af waardoor hij op het dak van zijn woning terechtkwam.

 
De man heeft door de val zijn rechterenkel gebroken. Met behulp van de brandweer is het slachtoffer van het dak gehaald. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar de polikliniek van het Sehos voor behandeling. Het onderzoek naar de val is nog gaande.

4 reacties op “Man valt uit boom”

  1. Je moet ook gewoon onder die boom liggen! 😉

  2. Ja onze evolutie heeft ervoor gezorgd dat wij uit de boom zijn gegaan en nu zijn wij in het stadium van onder de boom zitten. Dit voorval bewijst dat wij de natuur niet kunnen terug draaien.

  3. Die boom heeft gewoon verdedigd; zou ik ook gedaan hebben als ze mijn “tak” af wilden zagen 🙂

  4. Een politie patrouille? En nog een onderzoek naar een wat ongelukkige afloop van een tuinklus er achteraan ook. Als ik dan lees dat er een taxibus gestolen is, een schietpartij met gewonde, een inbraak, een overvaller die het slachtoffer mishandeld heeft etc. etc., dan zou ik toch denken dat de politie wel wat beters te doen heeft.