• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Hugo Chávez, de zieke president van Venezuela, ligt niet in een coma. Dat heeft zijn broer Adan gisteren laten weten nadat op social media geruchten daarover de ronde deden.

 
Chávez’ broer meldde in een verklaring dat de Venezolaanse president niet in een coma ligt en dat zijn familie dus ook niet overwoog de machines die Chávez in leven zouden houden uit te schakelen. “We weten dat deze geruchten onderdeel uitmaken van een vuile oorlog die de necrofiele oppositie in ons land uitvoert”, zei Adan Chávez in een verklaring die gedateerd was op 11 januari.

© ANP, alle rechten voorbehouden

2 reacties op “‘Chávez ligt niet in een coma’”

  1. Vito, het wordt tijd dat jij de politieke geschiedenis van Venezuela van de laatste 13 jaren doorneemt. Je weet niks va wat er aan de overkant in dat land in zuidamerika gebeurt. Ik kan ook zien dat je de rechtse wereld media trouw volgt vandaar je totale onwetenheid van de politiek in de landen.

  2. Laat broer Adan dan het tegen deel bewijzen dat hij niet in coma ligt. Hij moet beelden laten zien dat het enigzins niet klopt met de realiteit. Volgens mij is juist die necrofile regering van Adan Chaves en Chaves zijn rechterhand Maduro die de waarheid verdoezelen, om onrust te verkomen in Venezuela. Men moet niet denken dat Chaves een soort God is die onsterfelijk is. Het is geen kattepis wat Chaves heeft en zo vaak geopereerd is geworden en dat het weer terug komt. Eerlijkheids halve is het een wrede kwadaardige gezwel malecoon en de plaats waar het is in de huepen is moeilijk te bestijden. Ik ben geen Specialist maar heb het van dichtbij meegemaakt van naaste familieleden. Het kan best zijn dat de doktoren Chaves kunstmatig in het leven moeten houden anders lijdt hij teveel pijn. Ik geloof dat Chaves in een terminale fase bevind en dat het pijn bestreden wordt met morfine injecties om de pijn een beetje te verlichten. In dat geval kan het best zijn dat de familie de touwtjes in handen heeft doordat Chaves in een positie is dat hij machteloos is om beslissingen te nemen over zijn leven of lot. Waarschijnlijk is Hugo Chaves klinisch dood zoals ze dat noemen in de medischetermen.
    Stel dat Chaves binnenkort komt te overlijden, dan komt er binnen een paar maanden weer nieuwe verkiezingen. Mits er geen coup wordt gepleegd door de militairen. Dan wordt die andere Maduro van de oppositie gekozen in de plaats van Chaves en dan zal er een ander wind waaien over Venezuela. Hij moet dan de pijn gaan opruimen die achter is gelaten door Chaves. Dit allemaal mits er geen coup gepleegd wordt door de militairen. Venezuela werd in het verleden al bevrijdt van de Diktator Romulo Betancourt. M.a.w. is Venezuela gevoelig voor dat soort diktatoriale regeringen. Ik hou mijn hart wel vast voor de toekomst van Venezuela.