• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een politiepatrouille is gisterochtend rond 02.30 uur uitgerukt naar de Blanquillaweg wegens een poging tot diefstal. De bewoner van de woning betrapte op heterdaad een dief die zijn autobanden wilde stelen. De bewoner hield de dief vast en waarschuwde direct de politie.

Bij aankomst van de patrouille is de 23-jarige dief overgedragen aan de agenten. Vermoedelijk waren er meer verdachten aanwezig bij de woning maar de bewoner wist alleen één verdachte in de kraag te grijpen. Alle vier de autobanden waren losgeschroefd en dieven stonden klaar voor vertrek toen zij werden betrapt. De verdachte is voorgeleid aan de hulpofficier van de politie die bepaald heeft dat de man moet worden vastgehouden. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet.

4 reacties op “Bewoner betrapt dief op heterdaad”

 1. Elton Eder, deze jongen gaat echt niet naar het gevang, helaas, ze mogen van mij de handen eraf halen, goed voorbeeld doet volgen

 2. BOYCOT de CARNAVAL

  steeds weer is het een overvloed van overvallen, diefstallen, inbraken. Het komt allemaal door het hoge verwachtingspatroon om mee te doen aan alle feesten, kado’s enz. We kunnen wel steeds overal aan mee doen maar het kost geld.
  Dat onverlaten dan denken om Robin Hood te kunnen spelen is een verkeerde gedachtegang.

  beter kunnen we stellen dat we de boefjes, aan de schandpaal zetten, digitaal op biesheuevel

 3. Ergens is het onrechtvaardig dat deze dief die er ongetwijfeld met een paar tientjes vandoor wilde gaan nu in het gevang zit terwijl Schotte die het volk voor miljoenen heeft bestolen (en dan heb ik het nog niet eens over zijn waanzinnige uitgaven voor peperdure wereldreisjes met groot gezelschap, zijn bodyguards en peperduur wagenpark) nog vrij rondloopt.

  Terwijl de bewijze voor zijn corruptie voor het oprapen liggen, neem de stortingen op zijn rekening door die Italiaanse mafiabaas.

 4. CRIMIÇAO: het woord RESPECT voor een ander / andermans eigendommen is bij velen blijkbaar nooit bijgebracht tijdens de opvoeding. Stop dit criminele machospul daarom in een heropvoedingskamp! Treedt nu eindelijk eens bikkelhard op!