• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie kreeg gisteravond om 20.30 uur een melding binnen dat een echtpaar zou zijn overvallen in de buurt van een hotel in de Langestraat in Otrobanda. Drie jonge mannen hebben geprobeerd de camera van de vrouw af te pakken, maar de echtgenoot wist dit te voorkomen door met de daders in gevecht te gaan.

Toen zij bij de Rouvilleweg stopten om foto’s te maken van een schip, kwamen drie jonge mannen op hen af die probeerden de camera af te pakken. Door van zich af te slaan voorkwam de man dat de camera werd meegenomen.

Verwondingen
De man hield aan de vechtpartij verwondingen op zijn knieën en schaafwonden aan beide enkels over. Ook is tijdens de worsteling zijn bril kapot gegaan.

Tips
Iedereen die denkt informatie te hebben over deze zaak, wordt verzocht om deze tijdens kantooruren door te geven aan het Overvalteam via de nummers 8666-140 of 8666-192. Ook kan 24 uur per dag gebeld worden naar 911 of het anonieme nummer 108.

5 reacties op “Man voorkomt beroving”

 1. We zakken weg in “status Haïti” thanks to our PM Scotti de eerste!!!!!!!
  Ombuigen die trend en keiharde “lik op stuk” acties met strenge straffen, uitzettingen naar “eigen” land en als de daders “toevalig” YU’s zijn aan het werk zetten in de mondi en vervallen wijken … vuil opruimen en ratten jagen !!!
  Hele toeristenindustrie (en meer hebben we niet aan inkomstenbronnen) gaat naar de kl.te door dit tuig …..

 2. geen happy holiday voor dit echtpaar..tijd voor blanke lok-agenten,,herkenbaar als toerist,op pad met gouden {nep}sieraden om,{kapotte}laptop,{kapotte}camera,en i-phone die per gps te traceren is ..en tijd voor onopvallende politie auto”s,gewone burger-auto voor politie,zonder zwaailichten en bestikkering..auto-verhuurbedrijven zat ,om elke week in een andere auto te rijden,die onherkenbaar blijft…maak curacao veiliger..meld misdaad anoniem

 3. UITLOKKING !!

 4. Op hoeveel berovingen ziten we nu per dag??

 5. Goede zaak. Hard van je af bijten. Gelukkig is het goed afgelopen voor deze man.