CURAÇAO – Twee onbekende mannen op een scooter hebben dinsdagmiddag rond 14.30 uur een man in zijn tuin aan de Kaya Lando in Koraal Specht overvallen. De bewoner zat onder een boom toen de dader, die achterop de scooter zat, de tuin insprong. Hij eiste de ketting, armband en geld van de bewoner op. 

Hierop ontstond een worsteling waarbij de verdachte een vuurwapen trok en het slachtoffer hiermee op het hoofd sloeg. Het slachtoffer viel op de grond, waarna de dader over het tuinhek sprong, achterop de scooter klom en ervandoor ging.

Voorkomen
De man heeft kunnen voorkomen dat de daders zijn eigendommen meenamen, maar hij kwam er niet zonder kleerscheuren vanaf. Het slachtoffer heeft een flinke snee in zijn voorhoofd en een wond ter hoogte van zijn rechteroog opgelopen.

4 reacties op “Man voorkomt beroving”

 1. je kan niet eens rustig buiten op een stoeltje zitten..dadelijk lig ik op badlaken aan zee,,,word ik prompt overvallen,,dat gespuis is nl 24/7 bezig op het eiland…geen relaxte vakantie,,geen happy holiday…dat gespuis verziekt het voor iedereen..het is maar goed dat deze berichten,niet in de buitenlandse kranten staan,,anders was het zo afgelopen met het toerisme..dat gespuis is niet goed voor de economie van curacao..geen happy holiday

 2. En dit zal nog erger worden dankzij de vele bezuinigen..

 3. gelukkig bleef deze man ongedeerd, je moet er niet aandenken als er weer een gewonde of erger was erbij gekomen.

  GEEN CARNAVAL MEER

  elk jaar is het weer het zelfde liedje, we moeten allemaal zo nodig meedoen aan alle gekke dingen dure dingen geven of kopen. Dure feestjes bezoeken enz, O en dan komt de carnaval moeten we ook zo nodig aan mee doen.

  Ondertussen hebben we wel onze verplichtingen, de sticker moet betaald worden voor de auto, de leningen die we hebben op de auto moet betaald worden. maar we moeten natuurlijk ook naar de JUMP-INS en het festival voor de tumba’s.
  dit alles kost veel geld , dat hebben we niet dus gaan we onze eigen mensen beroven, de kerk plunderen, onze toekomst de toeristen beroven zodat we de grote jongen of meisje kunnen zijn tegenover onze vrienden.

  Dus ik stel voor om de CARNAVAL TE VERBIEDEN omdat we eigenlijk het ons niet kunnen veroorloven.

  Rest me alleen nog te zeggen, dat de boeven, fraudeurs, moordenaars, rovers worden bedankt. Ons Land kan zo veel maar weinigen maken onze toekomst kapot

 4. Ernstig en traumatisch in je eigen tuin nota bene.