• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie heeft gisternacht bij een inval in een woning aan de Makreelstraat in Marie Pampoen, een 26-jarige vrouw aangehouden. Ook werden een uzi (automatisch wapen) met daarin 20 patronen, vier losse kogels en twee blokken hasj in beslag genomen.

 
De inval werd gedaan in navolging van het onderzoek naar een gewelddadige overval op 12 december waarbij een echtpaar bij thuiskomst aan de Dr. Maalweg door twee gemaskerde mannen werd bedreigd met een vuurwapen. De overvallers gingen ervandoor met al hun bezittingen.

Vondst
Door de vondst van het automatische wapen en de blokken hasj konden een 30-jarige en 32-jarige man worden aangehouden in verband met het overtreden van de Wapen- en de Opiumwet. Alle verdachten zijn voorgeleid aan de hulpofficier van justitie die opdracht gaf hen op te sluiten gedurende het onderzoek.

6 reacties op “Uzi gevonden bij inval”

 1. Naar wat ik me kan herinneren kwam die klapkolf pas begin 80. Maar ik kan het mis hebben. Dan nog, zo’n ding hoort hier niet thuis. En ik vraag me af als ik die foto zie, (zie het niet heel goed maar toch. Zie ik 3x .22 een soort alarmpistool flodder. En een lege huls. Vraag me aan de staat en het gebrek aan ammunitie toch af of het ding uberhaupt nog enige dienst deed.

 2. Makamba Stinky, op 10-01-2013 om 09:56 schreef: door de eerste lichting mariniers is achtergelaten.

  Beetje vreemd dat de metalen uitklapkolf er niet meer aan zit.
  Lijkt meer op de versie met houten kolf, en dan is eerder overgevaren van de overkant.

 3. Paste zeker niet in een rugzak hun schoolgaande kind van ‘twee’ …………
  Weer van die pareltjes uit de Curaçaose samenleving.

 4. Best wel een fors wapen om mee geconfronteerd te worden. Overigens is een loodvergiftiging uit een afzichtelijk wapen net zo ernstig als uit een mooi opgepoest wapen.

 5. Golf van geweld moet STOPPEN.
  Dagelijks meerdere atrako’s, carjacks, …..en “we” vinden ons eiland nog steeds “veilig”.
  En de YU’s houden nog steeds de hand boven hoofd van deze SUSHI HENDE …. hopi tristu!!!

 6. Dat ding ziet eruit alsof die in de jaren 70 door de eerste lichting mariniers is achtergelaten na een avond campo en vorige week pas is opgegraven.