• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het transitiekabinet werd op oudejaarsdag op de valreep ingezworen en Kabinet Hodge werd een feit. Versgeperst.com ging op bezoek bij de minister-president van dit kabinet, Daniel Hodge, en sprak over de plannen voor de komende zes maanden en de achtergrond van de kersverse premier.

6 reacties op “Daniel Hodge gaat voor de uitdaging”

 1. Kan iemand mij uitleggen hoe alles beter zal worden op Curacao terwijl juist alles maar duurder wordt?

 2. Zullen we nou eens stoppen met kerkdiensten en duiven en interviews en meer van dat gedoe, we hebben maar 6 maanden!! Of gaan we die vol zitten kletesen om het als excuus te gaan gebruiken dat de tijd tekort was??

  Het maatschappij ontwrichtende karnaval zit er ook nog tussen alsmede ook wat christelijke feestdagen. Gaat aan het werk en probeer tenminste iets op te lossen in de veel te korte tijd voordat de gebruikelijke politiek weer over ons heen rolt.

 3. @ Johnnie, jij gaat toch ook geen water in de woestijn halen ?

 4. Door lang rekken en strekken zullen we in balans komen met dosies positivisme.
  Nog lang geen separaat. Eerst de boel in orde brengen.
  Onze mensen willen het land uit. Vluchten!

 5. Blijf het naief vinden te geloven dat je in 6 maanden drastische dingen kunt doen. We hebben al vaker gezien dat besluiten vlot genomen worden, maar dat implementatie door slechte voorbereiding of vertraging door vakbonden waardeloos uitpakt.
  Heeft hij de PSB ook in 6 maanden weer op de rails gekregen? Waarom denkt hij dat het dus voor Curacao wel lukt? Zie alleen een devaluatie met 30% aankomen. Dat is met 6 maanden geregeld als SMX meewerkt.

 6. opvallend dat ze allemaal van de PAR komen. Wiels incluis.