CURAÇAO – De politie heeft gistermiddag rond 13.00 uur in Kaya Monagas een 56-jarige man gearresteerd op verdenking van diefstal van koperen kabels. Slechts een klein half uur later pakte de politie een tweede man op. De 50-jarige man is gearresteerd op verdenking van heling van auto accu’s.

De goederen zijn in beslag genomen en beide verdachten zijn voorgeleid aan de officier van Justitie. Die stelde beide mannen in hechtenis gedurende het verdere onderzoek.

Bekentenis
De 56-jarige man bekende de koperen kabels uit de kerk te hebben gestolen. Ook bekende hij eerder die dag twee auto accu’s gestolen te hebben bij hetzelfde adres.

Oplettend
Bij aankomst in Kaya Monagas troffen de agenten een man aan die de 56-jarige verdachte van de koperdiefstal vasthield. Een half uur later wist dezelfde oplettende man de 50-jarige auto accudief in de kraag te vatten terwijl hij de uit de diefstal afkomstige accu’s aan het verkopen was.

7 reacties op “Oplettende burger vangt boeven”

 1. Dacht even dat er stond “oplettende boef vangt burgers”, gelukkig was dat nu een keer niet het geval, surprise!

 2. Fijn dat er minstens 1 burger oplet.
  We zouden dat eigenlijk van de politie verwachten.
  Hopelijk krijgt de burger geen aanklacht aan zijn broek voor wederrechtelijk vrijheidsberoving.

 3. @black Lion: “opkomst burgerwacht? ” neen, er komt een vigilante groep van dood eskader, als de politiek niet snel deze problemen oplost.

 4. Erg dapper van de oplettende burger om deze mannen te snaaien !! Heel mooi.

 5. Zou dit betekenen ” OPKOMST BURGERWACHT”

 6. Hunnen en barbaren plunderen de kerken ook.

 7. CRIMIÇAO en soms, helaas nog te weinig, loont dus misdaad niet. WEER lui zonder respect voor Curaçao en haar inwoners. Jámmer dat de koperen kabels trouwens niet onder stroom stonden (graag zonder zekering)……….