CURAÇAO – Luchtbedden, plastic zakken en andere troep is zondag na Fuikdag zowel boven als onder water blijven liggen. Behalve dat dit geen gezicht is, is het slecht voor de onderwaterwereld en de natuur eromheen. Dolfijn FM roept daarom via Facebook mensen op dit weekend gezamenlijk de boel op te ruimen.

Duikers, duikspullen, vuilniszakken en natuurlijk boten zijn nodig om zaterdag aan de slag te kunnen gaan op Fuik. Inmiddels hebben meerdere enthousiaste vrijwilligers hun hulp al toegezegd, maar meer is altijd welkom. Wil jij helpen of heb je spullen die handig kunnen zijn? Meld je dan op de facebookpagina.

7 reacties op “Schoonmaakactie Fuik”

 1. Je rommel moet je natuurlijk achterlaten.
  Kunnen anderen een “goed gevoel” overhouden aan het opruimen.
  Zo doen we dat op Curaçao.

 2. Deze foto geeft treffend de fatsoensnormen van de huidige Curacaose samenleving weer.

  Maar dat is niets nieuws. Ga eens kijken hoe de Curacaoenaar een zaal in The Movies achterlaat na afloop van de film. Het lijkt wel Syrie.

 3. @willy,

  ben jij ook zo iemand die de troep na een feestje lekker achter laat voor anderen om het op te ruimen???

 4. @Jozef: heb je het artikel gelezen?
  – Blijkbaar niet, maar het bericht gaat over dat Fuik wordt schoongemaakt.
  – Heb je in de gaten dat jij ook vervuilt met dat gezeik van je, maar ruim je dat ook op?

 5. Het blijkt maar weer, de mens is het enige “dier”‘ dat zijn eigen territorium bevuilt. Helaas ten koste van de natuur, die ons nog rest.

 6. Sorry hoor, maar zoals gebruikelijk moeten er op dit eiland weer vrijwilligers de rotzooi van anderen opruimen. Geweldig wat een fesst en daarna gewoon weggaan en de rotzooi laten liggen. Wat houden we toch van ons land…

 7. Chapeau!