CURAÇAO – De prostitué die op 31 december dood werd gevonden in Campo Allegre, is geen natuurlijke dood gestorven. Dit heeft de sectie op haar lichaam uitgewezen. Het lichaam is inmiddels vrijgegeven en wordt binnenkort naar haar land van herkomst gebracht, de Dominicaanse Republiek.

7 reacties op “Prostitué in Campo: geen natuurlijke dood”

  1. Ik dacht dat ze op alle kamers cameras hadden hangen om alles te filmen?

  2. Dit artikel vermeldde in eerste instantie dat de dame vermoord zou zijn. Voor zover ik weet is dat (nog) niet bewezen. Geen natuurlijke dood sterven wil niet zeggen dat iemand vermoord is. Er wordt ook gespeculeerd over zelfmoord. Een bewaker in Campo wist te vermelden dat de deur opengebroken moest worden omdat deze van binnen op slot zat en alleen van binnen op slot gedraaid kan worden. Bovendien zou er ook een tafel schuin tegen de deur geplaatst zijn. Hoe zou de vermeende moordenaar het kamertje hebben verlaten? Ik kan me echter ook moeilijk voorstellen hoe iemand zich met een sjaal van kant kan maken tenzij men zich verhangt. Een Agatha Christie verhaal.

  3. En pas 18 jaar oud 🙁

  4. Mensen,niet zo slim doen. Het is juist ten behopee van het opsporingsdonderzoek dat een geweldadige dood onder verdachte omstandigheden officieel en volgens de regels wordt vastgesteld anders heeft een strafzaak tegen de dader geen schijn van kans.

  5. Wat raar. Hoe kan dat nou. Het is toch gewoon dat men met een sjaal strak om de nek rondloopt en kneuzingen aan de mond heeft. Nee mensen eerst moeten de “experts” het uitzoeken en dan pas is het waar. Man man man de mensheid gaat ten onder aan zijn eigen domheid. Terwijl Jan L met de korte achternaam het allang ziet moeten de hoge heren het natuurlijk eerst laten onderzoeken. Maar goed jammer dat ze zo aan haar einde is gekomen. Ik hioop dat de daders op passende wijze worden gestraft

  6. Hebben ze daar geen bewakingscamera? De moordenaar loopt nog rond.

  7. Goh, wie had dat nou verwacht…