• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De behandeling van de rechtszaak tegen de 27-jarige Curaçaose atleet Brian Mariano is vanmiddag aangehouden tot 4 februari. Mariano stond voor de rechter omdat vorige maand 720 gram cocaïne in zijn koffer werd aangetroffen.

De atleet gaf tijdens de zitting aan “geen enkel idee” te hebben wie de drugs in zijn koffer had gedaan. Zijn advocaat vroeg om uitstel van de zaak, omdat hij nog informatie wil overhandigen over de persoonlijke achtergrond van Mariano.

Nerveus
Mariano maakte een nerveuze indruk voor de rechter. Zo kon hij de rechter niet duidelijk maken waarom hij drie dagen voor de terugreis naar Nederland een nieuwe koffer had gekocht, terwijl hij met twee koffers naar Curaçao was gereisd.

© ANP, alle rechten voorbehouden

5 reacties op “Update zaak Brian Mariano”

 1. En wat hoor ik nu met een half oor op de radio? Hij hoeft de straf niet uit te zitten want (volgt een wazig verhaal over dat) hij is niet opgepakt en zal dat ook niet worden.
  Nou wordt- ie mooi om met André van Duijn te spreken.

 2. Benieuwd of de rechter aan Mariano dezelfde straf oplegt als aan hen die voor hetzelfde vergrijp (gewicht aan cocaine en methode van de koffer met dubbele bodem) veroordeeld zijn.

  En dat was in alle gevallen een onvoorwaardelijke gevangenisstraf.

  Maandag zullen we weten of er hier sprake is van klassenjustitie. Versgeperst, houdt ons op de hoogte!

 3. Tjonge toch ontzettend dom toch

 4. Geprepareerde koffer (dubbel bodem of zoiets)? Wist niet dat je die al zo kant en klaar kon kopen 🙂

 5. Voor mij is het duidelijk dat Brian Mariano schuldig is, al was het maar omdat hij op veel vragen geen of afwijkende antwoorden gaf. En drugs komen niet zomaar je koffer in. Ik had nog enig respect voor hem gehad als hij schuld bekend had, maar daar schaamt hij zich natuurlijk voor en zijn triest stemmende advocate steunt hem daarin. Wat een beroep heeft zij ook, criminelen op straat houden. Kan me niet voorstellen dat ze trots is op haarzelf.