CURAÇAO – De 76-jarige Antonio Monico Frans is gisteren overleden als gevolg van een gewelddadige overval. Dat meldt de politie. De man werd op 13 december om 04:00 uur door twee mannen in zijn huis in Parerawijk zwaar mishandeld. De daders gingen er met zijn ring en 65 gulden vandoor.

De volgende dag is het slachtoffer opgenomen in het ziekenhuis maar overleed gisteren alsnog aan zijn verwondingen. De Officier van Justitie heeft het lichaam in beslag genomen voor autopsie. De daders zijn nog spoorloos. Getuigen of mensen met informatie worden opgeroepen om de politie te bellen via telefoonnummers 8666-140/192, 911 (24 uur per dag) of anoniem via 108.

7 reacties op “Slachtoffer (76) gewelddadige overval overleden”

  1. Justitie is zooooooooo tolerant dat men geen schrik meer heeft van de consequenties…..en mochten ze toch in BonFututu terecht komen, dan draait de burger er met zijn belastingcenten toch voor op………en niet zo een klein beetje ook!!

    Allang tijd voor oog om oog, tand om tand……. We hebbe geen geld meer om aan die criminelen te verspillen voor hun zorgeloos verblijf in BF……

  2. Nog een paar van deze berichten op Tripadvisor, en het is voorbij met de toeristen op Curacao.

  3. @Velez,je had het niet beter kunnen verwoorden,in een kerker met dit tuig, deur op slot en onder het aanzicht van hun dan bangen gelaatstrekken de sleutel door zagen en in het rioolputje gooien,met de het laatst zeggende,goedendag!.

  4. ……….. aiiii nooooh 🙁 🙁 🙁

  5. Stelletje lafbekken, de zwaarste straf is niet licht genoeg. Veel sterke gewenst aan de nabestaanden.

  6. Voor 65 gulden…

  7. Gefeliciteerd. Het eerste atrako slachtoffer in 2013 is een feit. Echte helden om een man 76 te beroven van zoveel geld. Moge zij snel worden berecht. Het liefst trap ik ze met een enkele reis naar Siberië alwaar ze van mij ver van hun gangsterwereldje kapot mogen vriezen want in bon futuro krijgen ze alleen maar respect van hun vakgenootjes. R.I.P. Antonio!