• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De regering van Curaçao nodigt het hele volk uit om morgen in de Fortkerk in Fort Amsterdam de oecomenische dienst bij te wonen. Die dienst wordt geleid door de Raad van Kerken en begint om 11.00 uur. Tijdens de dienst wordt stilgestaan bij het begin van een nieuw jaar en nieuw kabinet. 

 

8 reacties op “Regering nodigt volk uit voor kerkdienst”

 1. Het volk heeft zeer weinig belangstelling getoond.

 2. Goed initiatief hoor.
  Ik had graag willen komen, maar helaas had ik wat belangrijkers te doen op zaterdagochtend 11.00 uur; ik knip dan altijd mijn teennagels.

 3. Met z’n allen alvast de nodige excuses via de almachtige “godheid” afspreken zodat we ieder geval NOOIT PERSOONLIJK op ons falen kunnen worden afgerekend ???
  En zo blijft ons Kòrsou doorstruisvogelen (;c)

 4. wel goed dat het oecomenisch is, maar eigenlijk vind ik net als loko loko, dat de kerk en de staat gescheiden moeten blijven.
  wetten zouden niet met een persoonlijke geloofsvoorkeur gemaakt moeten worden.
  maar alleen het algemeen belang moeten dienen.

 5. Fijn dat onze religieuze voorganger stil gaat staan bij het nieuwe kabinet.
  Laten we hopen dat het kabinet niet stil staat.

 6. Welke mens, als onschuldig kind, heeft in zijn jeugd nooit een priet praat leugen gehad? En welke gelovige heeft nooit tegen een zelfde kind als dezen gezegd, : “God heeft je gehoord/gezien, hoor “. Ooit heb ik van mijn ougste een antwoord gehad dat luidde ,:” Maar papa, hoe groot zijn de ogen en oren van God dan”? “Regering nodigt volk voor kerkdienst” bracht mij tot de vraag, hoe graat is de fortkerk dan? Rekent de regering het merendeel van de bevolking tot ongelovigen, ongeïnteresseerden, ketters enz.? Hoe wil de regering, anders, een volle kerkdienst hebben????

 7. Ooit gehoord van “Scheiding van Kerk en Staat ?

 8. de wat?