CURAÇAO – Het vuil puilt op sommige plekken uit de kliko’s terwijl bewoners tevergeefs wachten op Selikor. Volgens het afvalverwerkingsbedrijf is er enige vertraging opgelopen op de route en wordt dit hopelijk vandaag ingelopen.

“De route is gisteren niet helemaal afgemaakt”, vertelt een medewerker van Selikor. “De huizen waar het vuil gisteren niet is opgehaald, worden vandaag aangedaan.” De kans bestaat dat hierdoor de route van vandaag wel in soep loopt. Dit moet dan morgen worden ingehaald.

3 reacties op “Vertraging route Selikor”

 1. Alhoewel de informatievoorziening van Selikor beter kan en moet ( ‘voor de route van dinsdag kunt u het beste de kliko op zaterdag ervoor buiten zetten’ en dan komen ze op de woensdag erna), in ieder geval diep resprct voor de Selikor medewerker die vandaag in onze straat een dood wild zwijn kwam ruimen. Dit was het eerste echte verkeersslachtoffer van 2013 en tot gisteren was Selikor niet bereikbaar. Vandaag was het ruimen echt geen frisse klus meer! En de medewerker was bijzonder goed gehumeurd en klaarde de klus snel en goed. Hulde!

 2. Beer heeft gelijk, ik verwachtte dat hiero nogal wat azijnzeikers zouden reageren, maar gelukkig (nog) niet. Want Selikor verdient respect voor hun service.

  Ze hebben een keer mijn kliko met tuinafval niet meegenomen maar sinds ik het tuinafval onderin de kliko thuis en het huisafval bovenop gaat dat ook gewoon mee.

  Eigenlijk zouden we bij de laatste vuilophaal van het jaar op iedere kliko 5 gulden moeten leggen voor de vuilophalers. Wie doet er mee? Het is nog geen 2% van het al relatief lage bedrag dat we per jaar aan Selikor betalen.

 3. Geen kwaad woord over de vuilophaaldienst van Selikor inderdaad!
  Vorige week waren ze me te snel af, twee dagen eerder dan dinsdag, gewoon op zondagavond werd toen de bak al geleegd voor de kerst.
  Nu voor nieuw jaar zat de bak inmiddels wel lekker vol, maar vanmorgen wasie al weer snel geleegd!
  Het lijkt of die mannen veel plezier hebben in het legen van die bakken, als er wat feestdagen zijn, of misschien uitval door defecte wagens dan werken ze tot laat in de avond gewoon door. Dit soort werknemers moet je koesteren denk ik, dat geld ook voor die mannen die de bermen staan de snoeien en ontdoen van weggewropen vuil.