• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het Seismologisch Instituut van Venezuela bevestigde om 22:52 uur een aardbeving 3.7 op de schaal van Richter op een afstand van 103 kilometer noordoost van Coro (Venezuela), oftewel 33 km ten zuidoosten van Curaçao op een diepte van 35 km. Het epicentrum lag 23 km zuidwest van Willemstad en 19 km ten zuiden van Jan Thiel.

12 reacties op “Aardbeving op Curaçao te voelen”

 1. sjonge wat een afgunstig plezier hebben we hier allemaal zeg!..

 2. Nou nou, dat is vlakbij. 19 km ten zuiden van Jan Thiel?
  Jan Thiel is niet zo veilig als Bandabou/Westpunt.

  @Makamba, de helft van de prijs is nog teveel als je niet weet wat daarna komt.
  Hoop dat de overheid de mensen op tijd waarschuwt.

 3. Nou peggy dat vind ik nou weer gelul. Ik denk dat je zelf het niet eens bent met de politiek. Maar daarvoor hoef die beste man ertoch niet bij te halen?

 4. Nou voor dat die bende instort, stort eerst de prijzen van de huizen in. Huis te koop op JT voor de helf van de prijs!!!!

 5. Bert Banziger, op 03-01-2013 om 09:53 schreef: Lijkt me een leuk gezicht, die mijnheer met de Cohiba tussen zijn lippen met palapa en al de zee in storten.

  Bert,

  misschien komt er een dag dat je wakker wordt, je ogen langzaam opent, om vervolgens een cubaanse cigaar voor een dikke buik te zien bengelen, en daarachter een naderende tsunami.

  (ik ben nog op zoek naar een vaste ligplaats voor een motorjacht van boven de 20m, maar wil best al reserveringen aannemen voor emergency zitplaatsen, voor ‘n zijdezacht prijske)

 6. Mocht je willen verkopen laat maar weten. wil hem wel overnemen voor een zacht prijsje.

  Zo dichtbij en toch geen tsunami zo als zo vaak besproken werd tijden regering schotte. jammer hoor had het wel live willen zien.

 7. Lijkt me een leuk gezicht, al die millionairs op de rotsen van Jan Thiel die, mijnheer met de Cohiba tussen zijn lippen en mevrouw aan de (pink omhoog) thee, met palapa en al de zee in storten.

 8. dacht dat er een paar jaar geleden al voor was gewaarschuwd, voor om niet op JT te bouwen omdat die wand poreus was

 9. Mocht je dat serieus overwegen om je kavel te verkopen, laat dat dan even weten, wij helpen graag met het verkopen ;-).

 10. O, was het dat?

  Ik dacht al dat Ivar Asjes uit bed was gevallen.

 11. Teken van god dat hij het oneens is met de manier van politiek op Curacao

 12. 19 km van Janthiel . De hele bergwand aan Caracasbaai kant gaat instorten.
  Iedereen die daar boven een kavel heeft, gauw verkopen !