• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het nieuwe jaar begon niet voor iedereen goed. Na afloop van Amnesia in het World Trade Center kregen twee groepen feestgangers het aan de stok met elkaar. De politie moest ter plaatse komen.

Hoe de vechtpartij is ontstaan is niet bekend. Rond 08.00 dinsdagochtend kreeg de politie melding van het incident tussen de twee groepen. Een aantal mensen raakte lichtgewond. Hen is geadviseerd aangifte te doen.

6 reacties op “Lichtgewonden door vechtpartij WTC”

 1. Het gebruik van drugs is de laatste maand erg toegenomen onder de stappers die alle grote feesten bezoeken.
  Met name het gebruik van xtc is enorm groot.
  Het gebeurd elk feest wel dat een aantal bezoekers teveel xtc (al dan niet in combinatie met teveel alcohol) hebben gebruikt en bij de ehbo belanden.
  Af en toe gebeurd het inderdaad dat mensen ongewild ghb in hun drankje krijgen, maar mij is niet bekend dat dit met regelmaat gebeurd.
  Ik denk dat het gebruik van coke en xtc een veel groter probleem vormt, niet alleen voor de gezondheid van mensen, maar met name het (agressieve) gedrag dat men toont.

 2. @michel, ja die verhalen zijn waar, lijk me ook dat hier een flink aandacht aanbesteed mag worden @ versgeperst redactie ik ken iemand die ze verhaal wel wil doen, wakker worden op de eerst hulp!

 3. Er gaan ook verhalen dat er verschillende meisjes/dames GHB in hun drankje hebben gekregen en wakker geworden zijn op de eerste hulp en geeneens wisten waar ze waren en waar ze waren geweest… Lees er niks over. Word dit bewust niet gedaan mischien? lijkt mij wel een reden om dit uit te zoeken en iedereen te waarschuwen..

 4. Politie was al ter plaatse op de parkeerplaats
  Toen de vechtende partijen door de security naar buiten was gezet,
  reed de politie weg.
  Tijdens het naar buiten werken van de vechtersbazen, deed de politie het volgende:
  Stond er bij en keek er na….

 5. Ik denk dat ik de reden wel weet

 6. Aangifte is gedaan en hopelijk worden deze daders opgepakt voor verhoor.