CURAÇAO – Dat vuurwerk populair is op het eiland, was de laatste dagen duidelijk. Het is zelfs zo gewild dat verschillende pogingen werden gedaan vuurwerk te stelen uit containers in Piscadera, Zegu, op de Cas Coraweg en uit een winkel op de Gosieweg.

Zondag werd een auto gesignaleerd vlakbij een vuurwerkcontainer bij Centrum Piscadera. De politie snelde naar de container waar bleek dat het weinig scheelde voor het slot van de container was doorgezaagd. De drie mannen in de auto waren er inmiddels vandoor. De politie stelde de eigenaar van de container op de hoogte die meteen besloot zijn andere container aan de Cas Coraweg te controleren. Helaas was dit te laat en bleek de gehele inhoud van de container te zijn gestolen.

Vuurwerk en geluidsinstallatie
Ook in Zegu was het raak. Zondagochtend ontdekt een eigenaar van een vuurwerkcontainer dat er was gestolen uit zijn container. Een vuurwerkverkoper in een winkel aan de Gosieweg trof zijn rekken zondag ook leeg aan. Behalve vuurwerk, hadden de dieven een geluidsinstallatie buitgemaakt.

3 reacties op “Vuurwerk gestolen uit containers”

  1. Het land CRIMIÇAO !

  2. Je bedoeld terug geven aan de ondernemer die het ingekocht heeft en een zware straf opleggen aan deze schurken. Innemen van andermans ‘legale’ spullen doet de staat in Noord-Korea en Cuba.

  3. We zullen zien waar volgende maand nog vuurwerk klinkt. Politie tippen en in nemen die zooi.