• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie heeft dit weekend tot en met 1 januari zeven arrestaties verricht. De arrestaties hadden te maken met mishandeling, vernieling en rijden onder invloed. Het ergste geval was dat van een 34-jarige vrouw die voor het politiebureau van Montaña werd neergestoken door haar vriend.

Een stel kreeg zondagochtend problemen met elkaar waarna de vrouw uit het huis aan de Stakamahachiweg rende. De 34-jarige vrouw rende naar de politiepost van Montaña. Voor de deur van het politiebureau  heeft de man haar in elkaar geslagen en uiteindelijk neergestoken. Zij kreeg  steken in haar linkerhandpalm, rechterschouder en een schaafwond op het lichaam. De 51-jarige dader werd ter plekke aangehouden. De vrouw is met de ambulance naar de poli overgebracht.

Vuurwapen
Zaterdag belde een vrouw die in Panama woont, de politie omdat haar partner waar ze een dag eerder aangifte tegen had gedaan, nu een vuurwapen op haar strijktafel had neergelegd. De politie ging er op af en trof het vuurwapen aan en arresteerde de man.

Hefboom
Zaterdagmiddag ging een man met zijn auto onder de hefboom op de luchthaven. Toen hij er langsging was er volgens zijn zeggen geen kaartjes in de automaat. Hij ging naar het loket en vertelde daar dat hij geen kaartje had gekregen bij het binnenkomen. Volgens zijn verklaring was daar geen begrip voor en escaleerde de situatie. Het personeel van het loket deelden hem mee dat hij 100 gulden moest betalen. De 38-jarige man werd hierop zo boos dat hij het glas van hele loket kapot sloeg. Hij werd om 15.30 uur opgepakt.

Fles wijn
In de nacht van zaterdag op zondag reed een auto met twee vrouwelijke inzittenden in de Oranjestraat ter hoogte van Kolegio Chaya Willems rond 03.11 uur de stoep op en botste tegen een muur. Beide vrouwen bleken onder invloed van alcohol te zijn geweest en probeerden een fles wijn te verstoppen. De bestuurder is aangehouden.

Ongeluk
Maandagavond veroorzaakte een bestuurder van een auto een ongeluk op de Sta. Rosaweg waarna hij er vandoor trachtte te gaan. Burgers hebben de man verhinderd om te vertrekken. Rond 19.50 uur heeft de politie de 34-jarige man, geboren in India, die onder invloed was van alcohol, aangehouden.

Diefstal
Een 21-jarige man vernielde op nieuwjaarsnacht de glazen schuifdeur van een huis in Palu Blanku waar zijn ex woonde. De man kon ter plaatse worden aangehouden. In de namiddag van 1 januari is een man aangehouden die lakens, dekens, handdoeken, een magnetron en nog enkele andere voorwerpen uit een hotel bij Scharloo had gestolen. Rond 16.45 uur konden de bewakers van het hotel de 40-jarige man aanhouden voor diefstal en droegen hem over aan de politie.

4 reacties op “Zeven arrestaties in afloop van het jaar”

 1. Crimicao..

  Wat hebben die reacties van jou voor nut? Volgens mij ben jijzelf geschikt voor Capriles kliniek. Overal kan je iets negatiefs uithalen, zelfs als we ons alleen op Curacao focussen..

  7 arrestaties op 150,000 inwoners is 0.005%….. doe eens wat nuttig joh klaploper!

 2. @ Jackson

  HELP, wat heeft Nederland hier mee nu weeeeeeeeeer te maken? Beetje saai en dom. Rio de Janeiro kan je er ook nog wel bij gaan halen. Of AFGHANISTAN misschien?
  Stop die compleet nutteloze vergelijkingen eindelijk eens, we leven op Curaçao en het gaat om Curaçao. Gelukkig en VREEDZAAM Nieuwjaar!

 3. Crimicao,

  Laten we het anders relatief bekijken….
  Dit is over een aantal dagen. Het aantal arrestatie in Nederland alleen tijdens oud en nieuw ligt al relatief hoger dan hier op Curacao.

  Dus waar wil je naartoe?

 4. Hoeveel primitieve idioten lopen er rond op dit eiland anno 2013? Misschien tijd voor een alternatieve volkstelling? Kan versgeperst misschien opnemen onder de “prijsvraag”.
  Te winnen : een lang weekend Capriles kliniek.
  Detail : het arroarroarrogánte “parkeerbeheer” van Hato wekt trouwens nog woede op bij een dummy.