• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een ruzie tussen twee mannelijke medewerkers van Mambo Beach is op oudejaarsdag uitgelopen op een steekpartij. Bij de politiecentrale kwam maandag alleen melding binnen voor een ambulance. Bij aankomst bleek dat één van de medewerkers door de andere drie keer in zijn nek was gestoken.

Het slachtoffer is overgebracht naar de polikliniek van het Sehos en rond 17.00 uur dezelfde dag, arresteerde de politie de dader, een 28-jarige Nederlander, en nam het mes in beslag. Het slachtoffer dat is opgenomen in het ziekenhuis is stabiel. Het onderzoek loopt nog.

24 reacties op “Steekpartij bij Mambo”

 1. kokkie, op 04-01-2013 om 16:14 schreef: Dus…. Mambo is weer opzoek naar een nieuwe chef kok…de vorige hoeft voorlopig niet zelf te koken dunkt me… tenzij er voor hem een baantje is in Koraal Specht…

  Kokkie,

  dat is het probleem met al die chef-koks, ze willen altijd alleen maar Rôti staan !
  🙂

 2. Dus…. Mambo is weer opzoek naar een nieuwe chef kok…de vorige hoeft voorlopig niet zelf te koken dunkt me… tenzij er voor hem een baantje is in Koraal Specht…

 3. respect voor medewerkers van mambo, toch door blijven werken en gasten die niks van afwisten hadden ook niks door!!! niet te vergeten toch 1200 geserveerd! Petje af voor z’n team!

 4. …never eating there again…Dutch or YDK sushi is highly suspect… LOL
  it is rather strange though, it has been a while since one dutch-man attacked another…usually its a tourist or a dutch-man that’s the victim (only mentioning stats…)

 5. Sjors, op 02-01-2013 om 17:46 schreef:
  ik heb er geen problemen mee dat bezoekers van een jan smit concert worden neergestoken. Ik ben juist uit nederland gevlucht voor dat volk.

  Sjors, op 03-01-2013 om 09:31 schreef:
  Aangezien het een concert voor tokkies was.

  Sjors,

  niet om vervelend te zijn, maar ben jij je volledig bewust van de betekenis van deze uitspraken ?

  ( “twee mannelijke medewerkers van Mambo Beach” vallen niet onder de categorie bezoekers, en ook niet noodzakelijk onder de noemer ‘ tokkies ‘ )

 6. @sjors……………stel je voor dat jij de volgende bent die neergestoken wordt! Zou je dat ook niet erg vinden? Of je ouders, vrouw of kinderen? Hoe kun je dit schrijven! Je zit er nog naast ook! Denk eerst eens na voordat je wat opschrijft! Als jij op een concert bent van jouw favoriete zanger of band, wil je dan ook gestoken worden door iemand die die groep niet leuk vindt? Hoop dat je een goede beschermengel hebt dan.

 7. Lieve mensen,

  Maakt het wat uit waar de persoon vandaan kwam? Het is verschrikkelijk uit de hand gelopen en het had nooit mogen gebeuren. Het is overigens niet gebeurt tijdens het concert van Jan smit. Het was rond het middag uur. Er waren gasten bij Mambo maar niet veel. Alles is vrij snel gegaan en de jonge man zit op dit moment nog gewoon in de gevangenis.

  Verder heeft dit incident niets te maken met discriminatie, slavernij, Nederlanders, YDK of wat dan ook.

  Ik hoop dat het zo helder is. En dat we hier op dit forum elkaar respecteren en niet alleen maar heen en weer blijven smijten met modder.

 8. @haas, Ik weet niet in welke wereld jij woont maar overal worden mensen neergestoken. Aangezien het een concert voor tokkies was had ik ook verwacht dat de dader en slachtoffer tokkies waren dus jammer voor jou heb ik het niet over de YDK gehad.
  Daarnaast zijn jouw opmerking wel zeer voorspelbaar..
  Maar leg eens uit. Als het nieuwsbericht is YDK MAN VERMOORD YDK VROUW OP CURACAO dat jouw reactie altijd is. Ja maar in Nederland dit.. en ja maar makambas doen het ook.. en als dat niet werkt komen de slavernij etc erbij. Neem een keer verantwoordelijkheid voor jouw daden! Als er iemand in Nederland wordt vermoord hoor je Nederlanders ook niet van ja maar op Curacao dit of in Frankrijk worden ook mensen vermoord.

 9. @ Mijn naam is haas. Jammer voor je, maar de dader in deze is wel degelijk een Nederlander en geen YDK.

  Er kan hier alleen nog sprake zijn van een verdachte en geen dader. Terecht wordt dat bij andere gevallen ook bij YDK steeds gemeld.

 10. denk niet dat Wiels eens is met de stelling als je YDK ouders heb en in Nederland geboren bent dat je dan een Europese Nederlander bent, kijk maar bij Asjes.Maar je moet de achtergrod niet vergeten, Nederlanders waren eerst slaven van de romeienen, daarna van de Noormannen, Horigen van de kasteelheren, 80 jarige oorlog met spanje en de RK kerk bezet door de Fransen en bezet door de Duitsers. Dus ja er zit wel tussen de oren van de Makamba’s
  Erg wat er is gebeurt maar ik geloof dat we allemaal nog steeds Nederlander zijn ook al beweren anderen van niet. dat gebeurt vooral in Nederland maar laten we onze zwakke broeders hier ook niet uitsluiten.

 11. Ik lees te veel JULLIE en WIJ de laatste tijd.
  Dacht altijd dat Korsou zo prat ging op zijn vele kleurtjes maar hier is niks meer van te merken, alleen maar vingerwijzen en moddergooien. Zo jammer!

 12. Asjes is ook geboren in Nederland dus wat wordt hier gezegd?

 13. @Sjors, in tegenstelling tot jij heb ik er wel degelijk problemen mee als waar dan ook, door wie dan ook, iemand neergestoken of neergeschoten wordt. Jammer voor je, maar de dader in deze is wel degelijk een Nederlander en geen YDK. Ik heb overigens nav dit bericht nergens iets over slavernij en kolonialisme gelezen. Misschien ben ik wel dyslectisch. jij bent de eerste en tot nu toe de enige die het woord ‘slavernij en kolonialisme’ opschrijft. En waarom zou volgens jou de YDK niet naar Nederland en de Nederlanders mogen wijzen? Daar is toch niks mis mee? jij bent toch ook de hele dag bezig naar de YDK te wijzen?

 14. @Haas:
  Degene die mensen uitmaakt voor racist is er zelf 1. Wie de schoen past trekt hem aan, u durft nogal.

 15. @Haas, ik heb er geen problemen mee dat bezoekers van een jan smit concert worden neergestoken. Ik ben juist uit nederland gevlucht voor dat volk.
  Inderdaad als de dader een YDK is dan komen jullie meteen met ja maar Nederland zus en Nederland zo en kolonianisme en slavernij blablablabla

 16. @Mijn naam is haas: Heb je iedereen gesproken dan? Waar baseer jij je reactie op, heb jij aanvullende data? Jij bent mensen in hokjes aan het plaatsen en hebt het over racisme. Koop een grote spiegel en ga er voor staan.

 17. Jerrel, op 02-01-2013 om 13:45
  ‘k weetniet, er was een Tros-feestje toch met Sjors en Sjimmie?

 18. Gek hoor, nu steekt een NEDERLANDSE man iemand neer, maar niemand vind het erg… Als het een Curacaouse dader was zouden de reacties zoals gewoonlijk niet mals zijn. Ik mis o.m. reacties van CRIMIçao, Zorro, Sjors, Mossel e.a. racisten
  Als hier als afkomst een Nederlandse man als dader neergezet wordt, dan is dader ook een Europese Nederlander. Anders zou wel zoals normaliter bermeldt zijn een op Curacao geboren dader. O god, hij is zeker misbruikt in zn jonge jaren, hij kon er niets aan doen dat hij een mes gebruikte om zijn collega neer te steken.

 19. zeker geen drugs en drank in t spel … dat gebeurd niet bij Mambo

 20. @ B-ry:
  Op welk feestje kwamen mensen af???

  Die tent is een roemloze ondergang nabij.

 21. Lekker sfeertje daar.

 22. Henny van het Hek gaat het nieuwe jaar in zoals hij het oude jaar uit is gegaan, met een hoop incidenten.

 23. De ondergang zet zich voort.

 24. Heeft Mambo weer eens een feestje waar mensen op af komen, gebeurt dit.