• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De kersverse premier van het kabinet, Daniel Hodge, hield vlak na zijn beëdiging op 31 december een toespraak op het Brionplein. Tijdens de toespraak benadrukte Hodge onder andere dat Curaçao voor grote uitdagingen staat en dat hij en zijn ministers klaarstaan om de uitdagingen aan te gaan.

De toespraak in het Nederlands:

[scribd id=118680162 key=key-1bo48aiyp7tnvew5snb4 mode=scroll]

7 reacties op “Toespraak Daniel Hodge”

 1. @ N.Onsens,

  U bent zeer merkwaardig!
  U verstaat mijn koeterwaals niet. Ok!
  U gaat wel akkoord met wat er staat, ondanks uw wetenschap, dat ik, volgens U een verlichte geest zou hebben en tot overmaat van de merkwaardigheid, dat ik van U “the benefit of doubt” krijg!
  Mijnheer Onsens, R.Willems wenst U een gelukkig 2013!

 2. Ik wens het nieuwe regeringsploeg veel sterkte, en wijsheid, en ik hoop van harte dat wij allen positief zullen zijn dit jaar. Laten we stoppen met domme vragen, b.v of er wel een screening is geweest. Wees positief en niet negatief.

 3. RWillems
  Je suis d’accord avec vous
  vermoed ik………
  want ik begrijp het in je koeterwaals dat je hanteert nog niet helemaal/helemal niet wat je bedoelt te zeggen.
  maar ik weet dat je een verlichte geest bent. dus the benefit of the doubt….

 4. een potje hebben ze van gemaakt. schotte wiels en cooper. en nu heeft wiels zelf het lef niet om om maatregelen te nemen. of is ie niet bekwaam???
  nu moet het volk alle trips in het buitenland terug betalen.

 5. De man zijn maidenspech, heeft alle aandacht gehad en iederen zal zijn eigen gedachte erover hebben. Uit sportiviteit zal hij ruimte en tijd krijgen. Het is niets bekend over
  de screening noch bekwaamheden. Echter, hij dient wel te weten, dat de ganzenveders zijn scherp geslepen en zal niemand sparen! Dat er snel, duurzame oplossingen moeten komen is altijd het geval geweest, echter wat de concrete inhoud zal zijn voor de oplossingen wordt er met geen enkel woord gerept: om de tuin leiden is geen goed begin. Vertrouwen in de Almachtige en in de bijbel, zal rijkelijk aanwezig zijn, echter dit is wel van een geheel andere orde en regeren trouwens ook!

 6. Mooie naam, Daniel. Zelfs als Curacao onverhoopt een leeuwenkuil blijkt te zijn , geeft het vertrouwen voor de toekomst. Feliz Ano Daniel, en hou je rug recht !

 7. Is er een screening geweest?