• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO –  De duikactie van woensdag is helaas op niets uitgelopen. “Wij nemen aan dat de foto van het Amerikaanse stel geen menselijk skelet is, maar een stuk koraal. Zeker weten doen we dit echter niet”, aldus Ann Angela, voorlichter van het Openbaar Ministerie van Aruba.

De autoriteiten van Aruba hebben besloten om de zoekactie te stoppen. “We hebben twee dagen op verschillende plekken gedoken, maar doordat het echtpaar niet exact weet waar zij geweest zijn, is het voor ons niet haalbaar dit uit te zoeken. De zee is zo groot, er is geen beginnen aan”, vertelt de voorlichter verder.

Stuk koraal
“Het duikersteam heeft voor de volledigheid van het onderzoek foto’s gemaakt van de plekken waar zij zijn geweest. Nadat we alle feiten op tafel hebben gelegd zijn we tot de conclusie gekomen dat de foto van het echtpaar een stuk ingezoomd koraal moet zijn geweest en dat het hier dus niet gaat om het lichaam van Natalee Holloway”, vertelt Ann Angela.

Verkeerde tip
Angela laat weten dat het Amerikaanse stel een verkeerde tip heeft doorgegeven: “Het echtpaar heeft een persoon genoemd die zou weten waar zij hebben gedoken. Hier zijn wij uiteraard achteraan gegaan, maar deze persoon bleek niet te bestaan. We hebben het onder andere gecheckt bij het vliegveld, maar de persoon in kwestie heeft nooit een voet op Aruba gezet.”

Tips
“Ook al heeft dit onderzoek weinig succes, we blijven uitkijken naar tips. Alle informatie is zeer welkom en wij nemen alle meldingen serieus. Wij staan altijd open voor nieuwe tips”,  zo stelt Ann Angela.

www.versgeperst.com