CURAÇAO – Het kabinet van Daniel Hodge moet over zes maanden plaatsmaken voor een politiek kabinet. Radio Hoyer 2 was vanmorgen bij Fort Amsterdam en vroeg een aantal ministers naar hun doelen, waarom zij de juiste persoon zijn voor het ministerschap en wat zij over een half jaar willen doen.

Sinds 10-10-10 was het kabinet van Gerrit Schotte aan de macht. Nadat dit kabinet was gevallen en Schotte begin augustus zijn ontslag indiende, werd in september het interim-kabinet van Stanley Betrian beëdigd. Nu is het stokje overgedragen aan voormalig PSB Bank-directeur Hodge.

Radiopresentator Rick Hart van Radio Hoyer 2 in gesprek met een aantal ministers van kabinet Hodge:

3 reacties op “Vragenuurtje ministers kabinet Hodge”

  1. Voorspellen is niet mogelijk. We weten niet wat het nieuwe kabinet tegenkomt aan issues. laten we gewoon de ministers hun werk laten doen en een basis laten leggen voor goed bestuur.
    @JB. Ik ben ervan overtuigd, dat er genoeg curacaoenaars zijn, die de met vlag en wimpel door de screening zullen komen. En: let them do their job!!!!!

  2. Derde kabinet aangetreden,over 6 maanden komt er een politiek kabinet,nou ik dacht ! het ff niet,dan komt er weer een horde nieuwelingen eerst een zakenkabinet,hierna de volgende kabinetten,zakenkabinet,suppetterkabinet,profkabinet,suikerkabinet enz.Er zal pas een politiek kabinet aantreden wanneer alle kolen uit het vuur zijn gehaald,en er weer taart is te verdelen.En de kans is dan levensgroot dat onze Gerrit de Raaf weer aan de macht komt en weer volop uit de gevulde ruif kan gaan graaien en pikken met zijn snavel.

  3. OOOO wat mooi. Ik heb een simpele vraag aan alle ministers. Na uw half jaar welke politieke leiders kunnen nog op een stoel geplaatst worden met de huidige geldende screeningswet? Heel knap als deze zakenregering een politieke regering kan vormen met de huidige politici.