CURAÇAO – Het interim-kabinet wordt vandaag officieel vervangen door een nieuw kabinet. Om 10.00 uur vindt de beëdiging van het nieuwe transitiekabinet plaats in het paleis van de Gouverneur door waarnemend gouverneur Adèle van der Pluijm-Vrede. De beëdiging is live te zien op CBA en TeleCuraçao.

5 reacties op “Beëdiging kabinet live uitgezonden”

  1. De eerste leugen door onze nieuwe regering is al een feit “Ik zweer, zo helpe mij god almachtig” Welke god gaat hun helpen en waarmee? Misschien om snel de screeningswet aan passen!! Let op!

  2. En waarom wordt er niets gedaan met de personen die dit hebben veroorzaakt? Opvallend als je dit bij een bedrijf zou doen dan wordt je strafrechtelijk aangepakt maar als je politicus ben kan je een land de afgrond induwen..

  3. Donder al de franje nou eens overboord, dat gedoe met duiven en meer van dat soort onzin. Kost geld en levert niets meer op dan symboolpolitiek. Ga aan het werk! En rap ook want 6 maanden is al te kort.

  4. Dan neemt jij toch de macht over, Zorro! (in je eentje).

  5. En weer klonk vol overtuiging “dat verklaar en beloof ik” of “zo waarlijk helpe mij God almachtig”. Het Cft heeft al duidelijk gemaakt, dat een nieuwe aanwijzing mogelijk is, als de nodige ombuigingen niet in het eerste kwartaal van 2013 zullen worden doorgevoerd zoals de basisziektekostenverzekering. Ik heb nog niemand gehoord, die zegt dat een half jaar voldoende zal zijn en zelfs een veelvoud nodig is, maar de nieuwe ministers zijn onder die tijdsvoorwaarde aangetreden. The road ahead is still full of problems.