• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een auto-ongeluk op de Anasaweg vrijdagmiddag zorgde ervoor dat twee mannen op de intensive care terechtkwamen. De 26- en 28-jarige mannen reden met grote snelheid door de straat toen de chauffeur van de auto controle verloor over het stuur.

De politie kreeg de melding vrijdag rond 13.00 uur binnen. Toen zij op de Anasaweg aankwamen troffen zij de 28-jarige bestuurder aan met een flinke snee in zijn hoofd. De 26-jarige bestuurder zat vast in de auto en had behalve een snee in zijn hoofd, ook zijn been en schouder gebroken. De brandweer moest eraan te pas komen om de jongeman te bevrijden.

Botsing
Uit het politieonderzoek bleek dat de mannen waarschijnlijk te hard hebben gereden en in de bocht controle verloren over het stuur. De auto botste tegen een stilstaande auto die vervolgens een muur inreed. Beide mannen zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

7 reacties op “Twee gewonden door auto-ongeluk”

 1. Het is een voorval dat dagelijk voorkomt..In dit geval leent iemand een onverzekerde auto uit aan deze 2 jongen mannen..Daar gaat het al fout, het probleem ligt niet alleen bij de rijders! Hoe vaak zijn de wegenbelastingstickers niet optijd klaar hier,en dan pas gaat de politie langs de weg controleren, zelfs de staat heeft geen structuur,ja 1 die alles toelaat totdat ze zelf alles op oorde hebben.. zolang hier op hoger niveau niks veranderd..Zal er ook geen verandering plaats vinden bij de gewone burger..We hopen maar weer op inzicht en verbetering daar waar het nodig is!!

 2. We zijn allemaal op weg naar onze eigen begravenis.
  Ik kan die haast niet begrijpen!

 3. hopi tristu !!

 4. Ik hoop dat het goed komt met alle betrokkenen….

 5. Deze gasten reden als gekken door de straat, het leek wel of ze stijf stonden van de cocaine.

  Iedere cent van de schade op hen verhalen, en jaren naar Bon Futuro want er hadden makkelijk onschuldige doden kunnen vallen.

 6. Achterlijk rijgedrag en vaak ZELFOVERSCHATTIG van eigen kunnen brengt niet alleen deze idioten in de problemen maar vaak ook onschuldige slachtoffers !!!
  Wanneer leren de “chauffeurs” op Kòrsou eens leven met hun mogelijkheden (Of liever gezegd hun beperkingen!!!!)

 7. waarom hard rijden ?