• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Om het nieuwe ziekenhuis te realiseren moet een inventarisatie gemaakt worden. Dat zegt beoogd premier Daniel Hodge. Of er een beslissing valt in de zes maanden dat Hodge aan het roer staat, valt nog maar te bezien, zegt hij tegenover Radio Hoyer 2.

Het is in ieder geval de wens. Beslissingen moeten niet in een vacuum worden genomen, maar in samenspraak met de sociale partners, vindt Hodge.

Bodyguards
Hodge denkt dat als er voldoende informatie, duidelijkheid en transparantie is, een beslissing over een nieuw ziekenhuis binnen zes maanden genomen kan worden. Bodyguards staan niet op het prioriteitenlijst van de toekomstig premier. Hij denkt niet dat bodyguards noodzakelijk zijn, maar het minister-presidentschap brengt wel veiligheidsmaatregelen met zich mee.

Hodge vertelt aan Rick Hart van Radio Hoyer 2 hoe hij denkt over de realisatie van het nieuwe ziekenhuis:

8 reacties op “‘Inventarisatie noodzakelijk voor bouw ziekenhuis’”

 1. @Loko Loko, hoop dat dhr. Wiels daar een stokje voor steekt.

 2. Naam voor het nieuwe ziekenhuis: Goldmine Hospital Curacao. Deze zal echter voorlopig niet gebouwd worden want de consultants moeten met hun declaraties nog een hoop goud delven. Veel meer dat wat er van het Guyanees schip is geroofd.

 3. Daniel praat met Romero van de CBCS. Die zat in een van de vorige inventarisatie commissies. Hij kan je binnen een uur bijpraten.

 4. Bla bla bla bla.

 5. Het ziekenhuis heeft al meer gekost aan onderzoeken en voorwerk, dan het werkelijk gaat kosten,
  En ondanks al die onderzoeken is mijn voorspelling dat het een ramp wordt dit ziekenhuis op deze lokatie.
  als ze gewoon waren begonnen tig jaar geleden met onderhoud en gedeeltelijke nieuwbouw bij het SEHOS, was er nu geen probleem geweest.
  Angst regeert bij de politici, helaas geen enkele daadkracht….

 6. En WEER durven “we” geen beslissingen te nemen want stel je voor dat het tegen de wil is van “onze vriendjes” die achter de schermen met de geldbuidel zwaaien.
  We blijven geconfronteerd worden met KOBARDE BESTUURDERS !!!
  Lekker in je “comfort zone” blijven hangen en vooral geen beslissingen nemen want stel je voor dat “iemand” het er niet mee eens is zodat je later buiten de “kring van vriendjes” valt en niet meer in het circuit van PASTECHI’S verkeerd !!
  HOPI TRISTU en zo “moddert” KÒRSOU voort in de vicieuze cirkel van de ondergang!!!

 7. We gaan WEER een inventarisatie doen, als ik 1% van de waarde van alle onderzoeken kreeg die er gedaan zijn, dan was ik schatrijk.
  Inventariseren is een net woord voor weer uitstellen.

 8. Daarom is zo’n tussenkabinet ook zinloos. Als hun (zoveelste..) inventarisatie gedaan is, moeten ze weg van Wiels. Schiet lekker op zo.