• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Koningin Beatrix heeft het volk aangespoord tot vertrouwen via geloof, hoop en liefde. “Geloof is vertrouwen dat ons leven een zin heeft die uitstijgt boven het alledaagse. Hoop is overtuiging dat de uitkomst goed zal zijn ook al is die niet zichtbaar. Liefde is kracht die ons verbindt met elkaar”, zei de vorstin vandaag.

Kersttoespraak 2012 koningin Beatrix:

[scribd id=117925428 key=key-1sz0p1fy78ms72hdjrp9 mode=scroll]

10 reacties op “Kersttoespraak koningin met thema ‘vertrouwen’”

 1. @John Hoogenboom, ja iedereen moet ZIJN tering naar ZIJN nering zetten en als je dat niet in balans hebt heb je een probleem en zoals jezelf al aangeeft ligt jouw probleem dus duidelijk anders dan dat van onze Koningin.

 2. @ John Hoogenboom. Ik ken geen andere vorst(in), die zo begaan met de realiteit is, maar er zijn altijd mensen die een woord uit de context halen. Op zich is het echter niet zo moeilijk om deze vergelijking te maken zonder daarbij de vorstin te betrekken en schiet je ook raak. Altijd prijs.

 3. @john H, Ja dat is tegenstelling tot de politici op Curacao die wel weten hoe het was om je huur te betalen etc maar wanneer zij voor het land gaan werken dan betalen ze geen belastingen meer, en reizen de wereld rond first class met entourage stelen ze geld en lachen ze het volk uit!

 4. Gewoon voor Ieder 1 ……http://www.youtube.com/watch?v=LF82_QbgyWs

 5. Met honderden miljoenen op de bank is het wat makkelijker vertrouwen in de toekomst te hebben dan wanneer je iedere maand je hypotheek moet betalen en je baan op de tocht staat.

  De koningin staat ver van de werkelijke wereld die zij nooit gekend heeft.

 6. @Fagaroa, kan mij voorstellen dat jij de Koningin maar booring vond en dat zullen er wel meerdere zijn die het grootste gedeelte van haar toespraak niet verstonden, laat staan dat ze hem begrepen hebben.
  Neen dan Wiels zijn wekelijkse tirades, das meer jouw niveau, toch !

 7. Wijze en mooie woorden. Ik wens iedereen een goed en gezegend kerstfeest toe.

 8. @fagaroa,

  het was ook niet aan jou gericht….

 9. Beter dan die toespraken van Schotte vol met leugens..

 10. BOOOORINGGGG