• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie heeft vanmorgen tussen 05.30 en 10.00 uur veel assistentie moeten verlenen in verband met wateroverlast als gevolg van de hevige regen die sinds vannacht continue naar beneden valt. Verschillende wijken zijn ondergelopen waardoor verkeer en bewoners veel last ondervinden.

De huizen die onder water gelopen zijn bevinden zich in de Ledaweg straat C, John de Poolstraat, Eemstraat, Kaya Falcon, Castriesweg en de Ferdinandstraat. De Dr. Maalweg, Kaya Chi ku ku Cha, Ledaweg en Kaminda Brievengat, waar ook de rooi is overgelopen, zijn ontoegankelijk voor verkeer.

5 reacties op “Meer regen en wateroverlast”

 1. Toch wel moeilijk om de bestaande infrastructuur onder ANP peil te houden……..

 2. Beste mensen, jullie kunnen allemaal helpen om dat vuurwerk op te ruimen. Dus flink inkopen en knal erop los met oud en nieuw ! Mischien is het wel de laatste keer.

 3. beltraintje heeft er ook totaal geen aandagt gegeven het hetzelfde met het kruithuis
  het wordt tijd dat wiels hem eens aanpakt
  en de mensen zelf zijn te beroerd om zelf een handje toe te steken !!

 4. Ik heb Cooper toch echt horen zeggen dat deze problemen na Thomas tot het verleden behoorden.

  Bedankt Cooper, je had het geld wat al je buitenlandse reizen hebben gekost beter kunnen besteden aan de problemen met de infrastructuur.

  En dan ook nog beledigd zijn dat je niet mee mag regeren?? Hoe zou dat toch komen??

 5. Bedankt ex-minister Cooper voor alle infrastructurele problemen die niet zijn aangepakt tijdens uw bevind. Dit had allemaal voorkomen kunnen worden als u het geld op de juiste manier had besteed.

  Trouwens een rotonde bouwen hoeft geen 7 maanden te duren, in europa staat zo iets binnen 3 maanden.

  Misschien moet u is het begrotingsoverschot, die u zelf heeft verzonnen, gaan gebruiken om de rooien schoon te houden en met duurzame oplossingen komen voor wateroverlast bij Salinja.
  YWN