• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een verpleger van het ziekenhuis in Innsbruck waar prins Johan Friso lag na zijn ski-ongeluk, heeft destijds 300.000 euro aangeboden gekregen voor een foto van de prins. Een woordvoerder van het Oostenrijkse ziekenhuis heeft dat vandaag gezegd.

 
Het aanbod kwam van een onbekende Duitser, die vermoedelijk voor een fotoagentschap werkt. Dat journalisten contact zoeken met ziekenhuispersoneel om foto’s te maken in ruil voor geld is volgens de woordvoerder niet bijzonder. Het bedrag was deze keer echter wel ongebruikelijk hoog. De foto is uiteraard niet gemaakt, benadrukt het ziekenhuis. Nederlandse media hebben zich volgens de woordvoerder ‘zeer correct gedragen’ toen prins Friso nog in het ziekenhuis in Innsbruck lag. “De samenwerking was erg goed.”

Ski-ongeluk
De prins werd op 17 februari tijdens een skitocht in het Oostenrijkse Lech bedolven onder een lawine. Hij kreeg lange tijd geen zuurstof en raakte in coma. Na enkele dagen in een hospitaal in Innsbruck te hebben gelegen, wordt hij sinds begin maart verzorgd in het Wellington-ziekenhuis in zijn woonplaats Londen.

© ANP, alle rechten voorbehouden

2 reacties op “300.000 euro geboden voor foto prins Friso”

  1. triest, deze mensen weten niet wat dat met de familie van Prins Friso doet. Ik leef ont-
    zettebnd met elk familie die dit moet meemaken.

  2. Zieke geesten die aan zoiets uiteindelijk nog geld verdienen ook.