• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Secretaris-Generaal van Algemene Zaken Stella van Rijn is de toegang ontzegd tot haar werk. Dat zei interim-premier Stanley Betrian tijdens de persconferentie van de ministerraad. Betrian verklaarde bij zijn aantreden tegenover Radio Hoyer 2 dat Van Rijn met vakantie was gestuurd.

Rick Hart van Radio Hoyer 2 vroeg Betrian hoe de stand van zaken rond Van Rijn nu is. Hij antwoordde dat ze nog steeds op vakantie is. Betrian legt de reden uit:

Toegang
Later tijdens de persconferentie werd duidelijk dat Betrian niet de volledige waarheid had gesproken. Van Rijn was niet meer met vakantie, maar is de toegang tot haar werk ontzegd. Volgens Betrian heeft Van Rijn een mail gestuurd met de mededeling dat ze weer zou komen werken. In antwoord daarop werd Van Rijn de toegang ontzegd.

23 reacties op “Stella van Rijn toegang ontzegd”

 1. @ Makayu. Dus nui totaal GEEN RESPEKT meer voor deze “lady”

  Lang geleden was ze mijn respect al verloren toen ze een zeer dibieuze rol speelde bij Air Holland. Volgens haar konden de mensen rustig reizen boeken, want het geld werd allemaal op een aparte rekening gezet. Toen dan toch het verwachte bankrupt kwam, kreeg niemand een cent terug zo besloot de rechter op haar verzoek. Intelligent? Jazeker zoals vele oplichters en een passend maatje van Schotte.

 2. Dat een Pik Pisas of een Rudney Garmes geloven in een MFK ideologie zij hun vergeven, want zij weten nog niet eens of de aarde rond is en zetten iedere dag wat eten en drinken klaar voor het mannetje in de koelkast dat daarin het licht aan en uit doet.

  Als iemand met een redelijke opleiding als Stella van Rijn lid wordt van de MFK dan weet je dat zij beseft hoe crimineel die partij is en wordt ze alleen lid om daaruit ook crimineel voordeel te halen.

  Curacao moet zich ervoor schamen een dergelijke secretaris generaal te hebben. Stella van Rijn moet zich ervoor schamen 2 jaar lang als een laffe wezel achter dat criminele onderdeurtje aan te hebben gelopen waarvan ik de naam niet eens meer wil noemen.

 3. @ Sander. maar helaas ze heeft geld genoeg weten te verzamelen de afgelopen 2 jaar, dus ze kan de beste advocaten betalen.

  Gewoon zoals met Gumbs steeds hoger beroep aantekenen en kapot procederen. Moet je kijken hoe snel ze door haar spaarpotje heen is of mag ze als SG gebruik maken van 1 van de vele landsadvocaten?

 4. Stella van Rijn is geselecteerd door de politiek corrupte regering van Schotte. Volgens de regels moet een SG een aantal jaren ervaring hebben om benoemd te worden. Stella van Rijn had er geen. Maw, een zuiver politieke benoeming.

  Nog een kant van de zaak: voorlopig zitten -naast een aantal zeer competente Hernandez-slachtoffers- een ervaren VDC hoofd + nog 20 (!!!) andere VDC-ers thuis vanwege het vertrouwen dat Schotte, Stella en VDC-crisismanager Micheal Romer besloten NIET te hebben in hen…….

  Karma is a b****

 5. Stella lijdt aan grootheidswaanzin, ze is zo gewend geraakt aan de decadente levensstijl van Schotte dat ze zelfs haar tanden met champagne schijnt te poetsen.

  Ze beseft zich niet dat ze niet meer is dan een matig journalist die een aardig wijkblaadje wist te vullen. Maar als je je omringt met MFK-ers die nog niet eens hun eigen naam kunnen schrijven dan voel je je natuurlijk al snel heel wat.

  In het land der blinden is Eenoog koningin. Helaas voor Stella zijn met de komst van de nieuwe regering de blinden vertrokken en dan valt Eenoog heel diep, of niet Stella?

  Geniet nog maar even thuis van je laatste MFK voordeeltjes. Het zal ongetwijfeld heel plezierig zijn geweest, maar je reputatie is voor eens en altijd verloren. Die MFK voordeeltjes waren plezier voor even, maar de reputatie als schoothondje van de meest corrupte premier die Curacao ooit heeft gehad raak je nooit meer kwijt en zal je voor altijd blijven achtervolgen.

 6. Heb Stella van Rijn gekend als intelligente persoonlijkheid in haar functies VOOR TIJDPERK SCHOTTE,
  Dus nui totaal GEEN RESPEKT meer voor deze “lady” die zich heeft geconformeerd aan M(affia)FK en als loops teefje achter Schotte aan heeft lopen kwijlen!!!
  Laat “bijltjesdag” maar snel komen want deze “****gezwellen” in onze samenleving moeten daaruit weggesneden worden.
  Walgelijke hang naar $$$$$money$$$$ BAH !!!!
  En ze heeft nog the “guts” om haar afwijzing aanhangig te maken bij OM..
  Afvoeren samen met Soemantha en Scotti en nog wel ff terugbetalen van alle teveel genoten $$$$ van ons volk !!!

 7. T. Meijer, Ramsay Soemanta is terug naar af en maakt weer ouwbollige foto’s van bezoekers van het WTC op de knie van de kerstman en nog saaiere foto’s van 50 jarige huwelijken.

  Stella van Rijn is voor haar leven beschadigd door verblind door machtswellust en geldlust achter een criminele mislukte MAVO scholier aan te lopen, en dat breekt haar nu op.

  Eigen schuld dikke bult. Overal waar ze komt zal ze gezien worden als het schoothondje van de meest rampzalige ministerpresident die Curacao ooit gehad heeft.

 8. Verstandige beslissing, marionetten en paladijnen horen niet in een goed openbaar bestuur thuis.

 9. Hoe zit het met Soemanta eigenlijk? Is hij nog steeds in dienst voor een gigasalaris? Fotos maken doet hij niet meer..

 10. Ze is op zijn minst medeplichtig aan de praktijken van haar maffia baas Gerrit de raaf.
  zij is goed geschoold en wist wat er gaande was en heeft geholpen deze misdadiger in het zadel te houden.
  ik hoop dat ze ooit door het OM vervolgd gaat worden.
  maar helaas ze heeft geld genoeg weten te verzamelen de afgelopen 2 jaar, dus ze kan de beste advocaten betalen.

 11. Fabita heeft gelijk, het interimkabinet doet uitstekend zaken.

  Het is bijltjesdag, alles en iedereen dat de afgelopen 2 jaar op schandalige wijze zijn en haar zaken heeft lopen vullen komt aan de beurt, en het sprekende mantelpak Stella niet in de laatste plaats.

  En gelooft deze dame, die zich 2 jaar als troetelpoedel van Schotte heeft laten kennen, werkelijk dat er iemand van de huidige regering nog vertrouwen in haar heeft?

  Ze heeft 2 jaar lang op kosten van de gemeenschap als in een sprookje kunnen leven maar the dream is over.

  Welllicht kan ze weer koffie gaan zetten bij de aannemersvereniging.

 12. Kunnen jullie het interim-kabinet niet een paar jaar langer houden? Voor zover ik het vanuit NL kan bekijken, wordt Curacao eindelijk na 2 jaar serieus genomen.

 13. Einde carriere van de troetelpoedel van Schotte.

  Wat een laffe meeloopster was dat. Goed, ze heeft 2 jaar lang haar zakken kunnen vullen maar was het dat waard Stella? Geen zichzelf respecterende organisatie gaat nog met jou in zee.

  De mantelpakken kunnen in de Via Via.

 14. En wanneer gaat deze dame nu echt het gevang in?

 15. Woohoo! One down, many more to go!

 16. Dit was te verwachten, Stella heeft zich de afgelopen jaren als een marionet van Schotte gedragen die alle wandaden van Schotte heeft proberen te camoufleren, met als hoogtepunt (of liever: dieptepunt) een boze brief naar Brandpunt dat het gewaagd had kritisch naar het duistere verleden van Schotte te kijken.

  Stella vond het allemaal prachtig, de snoepreisjes over de hele wereld waar ze haar collectie mantelpakjes en laptops in bijpasaende kleuren kon showen. Zelfs haar Facebook werd voor haar bijgewerkt door Ramsay Soemanta en er waren maanden dat de dikbetaalde Stella zelfs meer aan daggeldvergoedingen opstreek dan aan salaris.

  De actie van Betrian om deze marionet de toegang tot haar werk te ontzeggen juich ik toe, want Stella is door haar reputatie als het sprekende mantelpak van Schotte niet meer te vertrouwen en niet meer te handhaven. Maar we hoeven ons niet ongerust te maken over Stella, die vind wel een plekje bij het Insel Air van haar man die al meerdere familieleden daar op de loonlijst heeft gezet. Wie weet kan ze daar zelfs stewardess worden, gevlogen heeft ze met en vooral Schotte genoeg.

  En die stewardessen dragen ook best leuke mantelpakjes.

 17. Te politiek gekleurd, dit was de strekking van mijn commentaar destijds toen ze “aan mocht blijven”.
  De wijze waarop deze dame met verve het beleid verdedigde was opvallend en niet passend bij een ambtenaar in die positie.
  Zij moet het beleid uitzetten of ze het er al dan niet mee eens is, maar niet verkondigen. Iedereen heeft een politieke voorkeur, maar in sommige posities heb je die maar voor je te houden.

 18. lekker zo’n doorbetaalde vakantie als stoeipoes van shotte.Krijgt ze ook nog daggeld erbij als ze in het buiteland vakantie viert, of zonder bij Mambo .De ramp die Gerrit de Raaf heeft achter gelaten gaat de bevolking nog miljoenen kosten aan ontslagen mensen die gewoon op posten zijn gezet waar ze helemaal niet geschikt voor waren, en deze mensen kunnen nu lekker hun zakken vullen ( gedeelte voor Gerrit natuurlijk).

 19. Nouja! Heb je zo onwijs je best gedaan “professional” om je schurkenbaas G. Schotte in het zadel te houden, en de rest ontslagen te krijgen, is dit je loon ……….. ;)?

 20. Lekker “op vakantie” en toch doorbetaald worden, maar aan een boom zo volgeladen mist men een twee pruimpjes niet, want we betalen ons toch al blauw aan geschorste overheidsdienaren.

 21. Dat hadden ze al veel eerder moeten doen!

 22. En terecht.
  Deze mevrouw is het brein van Schotte….

 23. schottepraktijken or no !!