• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het eiland is twee neurologen, drie artsen, een apotheker en apothekersassistent rijker. Robert Rico is op dit moment de enige neuroloog maar gaat op 15 februari met pensioen. De Colombiaanse neuroloog dr. Hernandez vertrok begin dit jaar van het eiland, omdat hij de papieren van zijn vrouw niet rond kreeg.

Dr. Victoria Eugenia Jaramillo Ruales en dr. Cariana Nayibe Prada Rojas werden door minister Stanley Bodok (Gezondheid) beëdigd als neuroloog, dr. Ruben Phipippe Daniel Diaz en dr. Baraived Cuello Silvanie als huisarts, dr. Nienke Hillegonda Das als basisarts en drs. Virpi Soile Anitta Rossi- Vinke en Jhurney Neri Jonge als apotheker en apothekersassistent.

Succes
Na het officiële gedeelte feliciteerde de minister alle beëdigden en wenste hen veel succes in hun carrière. Dr. Jaramillo Ruales, dr. Prada Rojas en dr. Diaz zijn werkzaam bij SEHOS, dr. Silvanie bij het ziekenhuis van Raffinaderij Isla, drs. Rossi- Vinke is werkzaam bij Botika Stakamahachi en Jonge bij Botika Brievengat.

4 reacties op “Twee neurologen beëdigd”

  1. @tuna. leden van de vorige regering deden helemaal niets voor algemeen belang.. allleen maar voor eigen belang!

  2. De Colombiaanse neuroloog dr. Hernandez vertrok begin dit jaar van het eiland, omdat hij de papieren van zijn vrouw niet rond kreeg. Belachelijk zoiets, Jacinta zou dit toch even regelen?? Totaal geen medewerking van het ambtenarenapparaat als het voor het algemeen belang is.

  3. @ ‘freedom loving’: Je moet het wat positiever zien. De patienten van deze neurologen krijgen de geweldige mogelijkheid om hun Spaans te oefenen.

  4. Geweldig! Dus er is straks geen enkele neuroloog die Nederlands of Papiaments spreekt. Erg goed voor de communicatieve vaardigheden met en van patiënten die toch al vaak door een neurologische afwijking een taal- of spraakprobleem hebben. Ga zo door Curacao.