CURAÇAO – Het Overvalteam van de politie onderzoekt een zaak die vannacht rond 04.00 uur plaatsvond bij een huis in de Parerawijk. Een 76-jarige man ging midden in de nacht naar het toilet toen hij werd verrast door twee gemaskerde mannen.
Eén van de verdachten had een koevoet in de hand. De mannen bedreigden het slachtoffer en hebben met hem gevochten. De oude man werd in zijn buik geslagen en kreeg een kussen op zijn gezicht gedrukt. Tijdens het gevecht is het de daders gelukt een gouden ring van de man te pakken. Ook hebben ze 65 gulden uit zijn portemonnee meegenomen. Hierna zijn de overvallers te voet gevlucht.

Aangifte
Vanmorgen is de man naar zijn huisarts gegaan voor behandeling aan zijn verwondingen. Hierna heeft hij aangifte gedaan bij de politie. Het Overvalteam onderzoekt de zaak verder.

4 reacties op “76-jarige man overvallen”

  1. de straffen voor dit tuig moeten verdrievoudigt worden.
    ze beseffen niet wat ze de slachtoffers aan doen.
    die moeten hun leven lang verder in angst leven….

  2. Ziek!

  3. Wat zijn het toch een lafaarden om bejaarde mensen te overvallen, dit is nu al de zoveelste keer dat ze ouderen overvallen, Super laffe varkens zijn dit.

  4. CRIMIÇAO! Dit soort beesten hoort minimaal tien jaar en liever langer opgesloten te worden!! Zelfs in je eigen huis ben je dus als mens niet meer veilig voor dit uitschot 🙁