CURAÇAO – Statenvoorzitter Mike Franco is voor werkbezoek in Nederland. In dit kader had Franco een ontmoeting met Jeroen Recourt, die in de Tweede Kamer verantwoordelijk is voor Koninkrijksrelaties.

 
Tijdens de ontmoeting is gesproken over de relatie tussen Curaçao en Nederland op Parlementair niveau en de wetgevende taken in het Parlement.

2 reacties op “Franco op werkbezoek in Nederland”

  1. @Rita, hoewel Franco geen minister is, ben ik het wel met je eens. Hoe hebben we de laatste 2 jaar consistent beleid gezien van ministers, vooral van PS, die na een paar maanden weer moesten vertrekken van hun partijleider. Nu gaan we hetzelfde weer meemaken. Een overgangskabinet dat zich moet inwerken, pijnlijke besluiten moet nemen en dan na een paar maanden weer mag vertrekken? Een bedrijf dat zo met zijn topmensen omgaat raakt op drift en gaat ten onder, maar hier vinden we dat normaal of -bij sommige partijen- zelfs een prima plan? Stuurloos!

  2. IEDERE MINISTER, KOMT EN GAAT, DE BEVOLKING KRIJGT GEEN HULP EN VOOR-
    UITGANG IN HUN ARMOE. VRESELIJK WIJ VERGETEN WIE EN WAARVOOR DEZE MENSEN IN DIENST ZIJN. TELKENS WEER ANDERE IEDEEN, WANT MEN WIL
    NIETS ( AL ZIJN HET GOEDE IEDEEN ), VAN DE EERDERE MINSTER OVERNEMEN. ALLES WEER OVERNIEUW, ALLES NEEMT WEER VEEL, TE VEEL TIJD IN BESLAG. EN DAAR GAAT WEER DE ARME MENSEN WEER LIJDEN