CURAÇAO – Het onderzoek in verband met de overval die gepleegd is op vijf december bij Pannekoek, heeft geleid tot de aanhouding van een tweede verdachte. De politie heeft vanmorgen rond 05.30 uur een inval gedaan bij een woning aan de Mehoranoweg en een 27-jarige man aangehouden.

Tijdens de aanhouding heeft de politie ook drie wietplanten gevonden welke in beslag zijn genomen. De zaak wordt verder onderzocht.

6 reacties op “Tweede verdachte overval Pannekoek in de kraag gevat”

 1. In Bon Futuro komen ze in aanraking met hun andere “bro’s” waarmee ze de hele dag praten over hun b*****, pipa’s en doekoes. We nemen een vliegtuig, vliegen naar Alaska en dumpen ze in de wildernis, ver weg van hun vriendjes en vertrouwde omgeving waar ze nog zogenaamd respect krijgen met hun respectloze gewelddadige gedrag. Denk dat we dan hele andere mannen terug krijgen.

 2. Aangezien Curacao toch wel een macho cultuur kent en deze heren vaak machos zijjn is het een goed idee om ook een deel van de straf alternatief aan te bieden. Een chaingang invoeren is een goed idee waarbij deze stoere heren zonder gouden kettingen in een gestreept pak aan een ketting het eiland mogen schoonmaken (wordt het eiland ook schoner) tevens zal deze stoere jongen voor L** Staan wat natuurlijk niet past bij zijn stoere imago..

 3. Waarschijnlijk zal het niet tot de dómme breinen van de respectloze overvallers doordringen, maar de pakkans op een klein eiland is erg groot en de politie is zeer actief! Misschien kunnen eerstgenoemde misschien toch gewoon eerlijk gaan werken voor hun geld, ja toch?

 4. Echt een reuze pannekoek die 27-jarige man van de Mehoranoweg

 5. De politie is goed bezig de laatste tijd….
  Hopi bon…
  zijn deze verdachten ook niet schuldig aan de overval op het oudere echtpaar bij Santa Martha???
  deze overval was dezelfde avond….

 6. Hopi bon. 1 voetje aan de grond vastspijkeren zodat zo een ladron alleen nog maar cirkeltjes kan lopen.
  En dat voor een jaartje of zo. Dit soort idioten heeft er geen idee van wat ze bij mensen aanrichten.