CURAÇAO – Procureur-generaal Dick Piar is in Nederland in verband met het Justitieel Vierpartijen Overleg (JVO), dat deze week plaats vindt tussen de vier landen van het Koninkrijk. Het JVO wordt dit keer in Den Haag gehouden. Interim-minister van Justitie Stanley Betrian is ook in Nederland voor het overleg.

In juni was Aruba in juni de locatie van het overleg, dat twee keer per jaar plaats vindt tussen de vier ministers van Justitie. Tevens maakte de procureur-generaal gebruik van de gelegenheid om een afscheidsgeschenk te overhandigen aan de gevolmachtigde minister van Curaçao, Sheldry Osepa.

3 reacties op “Procureur-generaal Piar in Nederland”

 1. Hopelijk gaat hij hulp vragen zodat alle corrupte (ex) politici kunnen worden opgepakt!

 2. anderen uit de bevolkingsgroep die zich inspant voor de medemens, ziet nooit hoogbekleden naast haar staan, laatstaan een officiele onderscheiding.
  Mijnheer de gevolmachtigde had nimmer hulp willen of kunnen bieden voor zijn volk op de Nederlandse bodem met zijn deskundigheid.

  Wat is het leven toch hard!

 3. De r van reizen zit weer in de maand, want werkelijk alle ambtenaren zitten in Nederland deze week. Moet het reisbudget van 2012 soms nog snel opgemaakt worden?

  Maar het maakt voor Curacao ook niet uit of Piar wel of niet uitlandig is, want erg produktief is de goede man niet. Robbie dos Santos en zijn MFK vriendjes lopen nog steeds vrij rond.

  Maar om Osepa een geschenk te geven terwijl Piar een onderzoek had moeten instellen naar het geschenk dat Osepa van de MFK heeft gehad (kwijtschelding van zijn studieschuld) gaat wel erg ver.