• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een vechtpartij in een nachtclub aan de A.Th. Illidge Road op Sint Maarten, heeft gisterochtend geleid tot een dubbele moord. Hoofdaanklager Hans Mos zei gisteravond dat twee mannen rond 05.00 uur zijn neergeschoten in de buurt van de nachtclub. Dat meldt de Daily Herald.

Eén van de mannen werd in de buurt van de club dood aangetroffen en de ander zwaargewond bij een auto. De gewonde man is met spoed overgebracht naar het St. Maarten Medical Center (SMMC), maar dat mocht niet baten. De man overleed later aan zijn verwondingen. De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekend, maar de politie vermoedt dat de mannen uit het Franse gedeelte van het eiland komen.

Aanwijzingen
Mos zegt dat er aanwijzingen zijn dat de vechtpartij begon in de nachtclub en buiten werd voortgezet. Eenmaal buiten werden schoten gelost. De hoofdaanklager zegt dat niet met zekerheid kan worden gezegd dat de mannen betrokken zijn geweest bij de vechtpartij. Wel zegt hij dat een link omtrent de mannen en de vechtpartij voor de hand ligt. Waarschijnlijk ging de ruzie om een vrouw maar dat kan ook nog niet met zekerheid worden vastgesteld.

Onderzoek
Een gedeelte van de A.Th. Illidge Road is gisteren afgesloten voor onderzoek. Volgens Mos waren en veel ooggetuigen tijdens het drama en dringt erop aan dat deze mensen hun informatie delen met de politie. Getuigen kunnen contact opnemen met de centrale van de politie via telefoonnummer 542-2222.

www.versgeperst.com